Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

На Пасічнянському мості триває ямковий ремонт: що встигли зробити?

Неодноразово у Франківську піднімалося питання вкрай важкого стану мосту на Пасічну, який у 2016 році було визнано обмежено працездатним. Від того часу владі не вдається підтримувати міст в притомному стані, задовольняються лише косметичним ремонтом, який проводять і сьогодні.

Інформатор перевірив, як проводять ямковий ремонт на мосту.

Через великі ями і ускладнений проїзд 30 січня комунальники розпочали ремонт покриття мосту на Пасічну. За один день комунальникам вдалося залатати вибоїни у напрямку мікрорайону Пасічна. Так виглядає міст після проведених робіт:

Мер міста Руслан Марцінків вирішив у анонімному опитуванні дізнатися думку місцевих мешканців, чи варто проводити зараз роботи?

За результатами голосування найбільше містяни проголосували за нагальне асфальтування ям – 45 % всіх голосів, за двоетапне проведення ремонту, а саме зараз ямковий ремонт, а пізніше – повна зміна покриття 37%, 11% – проголосувало за те, що ремонтувати нічого не треба, всі кошти повинні спрямовуватися лише на обороноздатність.

Чи вплине думка містян на рішення влади, поки не відомо. А сьогодні комунальники продовжують ямковий ремонт у напрямку центру.

Нагадаємо, цього року планують повністю змінити дорожнє покриття мосту, провести ремонт деформаційних швів, забезпечити водовідведення.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору