Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Понад півмільярда гривень. Суд арештував майно зрадника Олега Царьова

Понад півмільярда гривень. Суд арештував майно зрадника Олега Царьова

Завдяки Службі Безпеки України арештовано нерухомість колишнього народного депутата Олега Царьова, який причетний до фінансування збройної агресії рф.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Управління СБУ в Івано-Франківській області

Зокрема арештовано таку нерухомість:

  • квартиру в центральній частині Дніпра;
  • земельну ділянку на Київщидва майнові комплекси у тимчасово окупованому Криму. Зокрема, йдеться про санаторій “Кірова” та музей “Садиба княгині Барятинської”, де наразі проживає Царьов.ні;

Загальна вартість арештованого майна становить майже півмільярда гривень.

Так, за даними слідства, після захоплення українського півострова Царьов переоформив свій кримський санаторій відповідно до законодавства рф. Регулярно сплачував податки до бюджету рф.

Крім цього Царьов уклав договір з підрозділом росгвардії на монтаж та обслуговування технічних засобів охорони двох кримських об’єктів екснардепа.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки додатково повідомили Царьову про підозру за ч. 3 ст. 110-2 Кримінального кодексу України (фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України).

Раніше СБУ кваліфікувала злочинні дії фігуранта за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану).

Олег Царьов переховується від правосуддя на тимчасово окупованій частині України, однак слідчі вже проводять комплексні заходи для притягнення його до відповідальності за злочини проти України.

Розслідування проводили співробітники СБУ у Вінницькій та Івано-Франківській областях за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури.

Читайте також: Суд арештував майно уродженця Франківщини – виконував демонтаж Маріупольського драмтеатру

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору