Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Школярки з Надвірної перемогли на Всеукраїнському конкурсі творчості

Школярки з Надвірної перемогли на Всеукраїнському конкурсі творчості

Надвірнянську територіальну громаду гідно представили на Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді “За нашу свободу”.

Повідомляє Інформатор 

Мета конкурсу “За нашу свободу” – надати моральну підтримку воїнам, поширити патріотизм та громадянську свідомість і відповідальність за майбутнє своєї держави, виховання любові до рідного краю, національної культури, розвиток, а також підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей. Глибина думок, громадська позиція дітей та їх недитяче ставлення до подій, які відбуваються зараз на території нашої держави, дуже вразила організаторів та журі конкурсу.

Участь у конкурсі взяли вихованці закладів позашкільної, загальної середньої, професійної освіти та інших закладів освіти.

Надвірнянську громаду гідно представили:

  • вихованка гуртка “Палітра” Надвірнянського ліцею №3 – Анна Угринюк;
  • вихованка гуртка образотворчого мистецтва Центру позашкільної освіти – Софія Максим’юк.

Їхні неймовірні малюнки вразили журі, зокрема, бажанням висловити своє ставлення до важливих суспільних питань. Дівчата отримали заслужене визнання та стали одними із переможців конкурсу, отримавши дипломи від Освітнього центру Верховної Ради України.

Нагороди дипломантам вручала голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Інформатор приєднується до привітань та бажає юним талантам подальших успіхів!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору