Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпатська письменниця Ольга Деркачова презентувала нову поетичну книгу

Прикарпатська письменниця Ольга Деркачова презентувала нову поетичну книгу

Сьогодні, 8 лютого, в Івано-Франківську відбулася презентація книги Ольги Деркачової «Сповідь на вервиці».

Повідомляє Інформатор.

Презентація відбулася в обласній науковій бібліотеці імені Івана Франка. Друга збірка поезій Ольги Деркачової “Сповідь на вервиці” побачила світ цього року. Вона видана за підтримки проєкту “Перший рукопис”. Дизайн обкладинки створювала Ірена Яніцька, в оформленні використані фото Софії Сіренко.

Назву книги Іван Монолатій, який модерував презентацію, назвав небуденною. Він зазначив, що збірка продовжує відкривати нову іпостась авторки як християнської поетеси.

“Книга стала для мене несподіванкою. Колись я казала, що в мене ніколи не буде поетичних книг. Але в поезії були інші плани. Книга особлива, бо вірші написані на телефоні”, – ділиться авторка.

Назву “Сповідь на вервиці” запропонував поет Богдан Томенчук. У цій невеликій за обсягом збірці неймовірно чуттєва та прониклива поезія. Книга поділена на три розділи: “На оливній горі”, “Посеред згарищ війни”, “Равлики з нашої стежки”.

Ольга Деркачова – івано-франківська письменниця, докторка філологічних наук, професорка ПНУ ім. В. Стефаника. Авторка романів “Дім Терези”, “Коли прокинешся”, та збірок оповідань “Синдром підсніжника”, “За лондонським часом”, “Повидло з яблук”, “Гуртівня штучних квітів”, “Трикотажні метелики”, “Переписник пані Мулярової” (у співавторстві з Іриною Фіщук), “Пальто британської королеви” та інших.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору