Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Що відбудеться у Франківську 11 лютого

Що відбудеться у Франківську 11 лютого

11 лютого у Франківську відбудуться презентація книги, благодійний ярмарок, концерт та інші події.

Повідомляє Інформатор.

День дівчат у науці

Захоплююча та безкоштовна екскурсія, де ви зможете побачити експонати у науковому містечку “Нова енергія” та повзаємодіяти з ними. Безкоштовний вхід для жінок та дівчат за попередньої реєстрації. Після реєстрації вам відправлять лист-підтвердження.

Місце: “Нова Енергія, вул. Євгена Коновальця, 35

Час: 11:00

Благодійний зимовий ярмарок

Мета – зібрати кошти для придбання складових для укомплектування тактичних аптечок для ЗСУ. Вхід вільний. Можна придбати подарунки для близьких, прикраси ручної роботи, натуральне мило та свічки, іграшки та сувеніри, інтер’єрні композиції, товари для дому тощо. Подію організовують у колаборації з організацією “Фіалки Прикарпаття”. Сортові фіалки також можна буде придбати під час ярмарку. Організатори – Громадська організація “Громадська ініціатива Галичини”, платформа творчих можливостей Симаргл.

Місце: Міська Ратуша. Перший поверх, Галицька 4а

Час: 10:00 – 18:00

Концерт “Love is…”

Кохання – це готовність дарувати все найпрекрасніше тому, кого кохаєш. І саме такий подарунок – концерт «Love is…» струнного ансамблю «QUATTRO CORDE» Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк. На вас чекає незабутній вечір та змога насолодитися неймовірно емоційною, натхненною, романтичною музикою. Квитки в касі філармонії та онлайн. Вартість – 100-200 грн.

Місце: філармонія, вул. Леся Курбаса, 3

Час: 17:00

Презентація книги “Сміх згаслої ватри”

Вірші зі збірки «Сміх згаслої ватри» Ії Ківи про війну і бездомність, Донецьк і Львів, пошук мови і визнання поразки перед неможливістю говорити, тягар крику і ваготу мовчання, впертість і втому, любов і пам’ять, а загалом – про той час, в якому усім нам випало випробування жити. Модеруватиме розмову Оля Новак.

Місце: “Вагабундо”, Пилипа Орлика, 7

Час: 18:00

Концерт гурту “100лиця”

У програмі будуть найпопулярніші хіти «Білі троянди», «ЗСУ», «Танцюєш і плачеш», «Вечорниці», «Ну, як ти, мадам». Варість квитків – 400 грн.

Місце: Panorama PUB, Північний бульвар, 2а

Час: 19:00

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору