Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Франківщині чоловік викликав поліцію, бо жінка танцювала, коли везли загиблого захисника

На Франківщині чоловік викликав поліцію, бо жінка слухала музику, коли везли загиблого захисника

У Надвірній чоловік викликав поліцію, бо жінка танцювала під музику та записувала відео у своїй автівці навпроти церкви, коли поруч провозили загиблого на війні воїна.

Розповідає Інформатор.

Відео опублікували в одному з  місцевих Telegram-каналів.

“Везуть хлопця мертвого, а ця дура просто включає музику на всю і сидить. Машина навпроти церкви стоїть. Музику в машині врубала на всю. Зараз записує собі якийсь відос”, – так сказав чоловік на відео, описуючи ситуацію з жінкою.

Автор контенту викликав правоохоронців, але жінка покинула місце до приїзду поліцейських.

На кадрах музики та танців не видно й не чутно, але дівчина записує відео в машині та не реагує на те, що її знімають. Не вказано і час зйомки.

Справді, 10 лютого 2024 року Надвірна зустрічала загиблого на війні Романа Попадинця.

Невдовзі в мережі розповсюдилося ще одне відео, де жінка намагається говорити англійською і називає росіян “братами”.

 

“Я нічого не боюсь, я підтримую тих чоловіків, які відстояли себе, які не підкорилися цьому злочинному наказу вбити своїх братів… Роzіяни – наші брати, ми однакові люди і у нас одна кров. Пішли *** всі ті, хто йде вбивати братів, пішли всі ці чоловіки ***. Ви били свою дружину, своїх дітей, ви не поважали своїх дружини перед іншими людьми, ви не поважали своїх дітей, ви робили жахливі речі, але коли вони хапають вас на вулицях України і кажуть вам, що ви повинні йти на війну, щоб вбивати росіян-братів. Що ви зробили? З кривдників ви стали ніким, ви стали шматком л*йна. І ви підкоряєтесь”.

Такі висловлювання зацікавили не тільки українців, але і співробітників служби безпеки, які опрацьовують відео. Наразі підтверджень, що на обох відеозаписах та сама особа не має. Очікуємо офіційних даних від правоохоронних органів.

Зауважимо, що така велика кількість конфліктів на Франківщині вкладається у загальну картину цілеспрямованої роботи російських спецслужб для дестабілізації ситуації в Україні.

Крім війни на фронті, триває й інформаційна війна, направлена на ворожнечу в суспільстві. Якщо ви стали свідком таких подій – викликайте поліцію, знімайте фото і відео, щоб було докази, але в жодному разі не вдавайтесь до насильства, самосуду.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору