Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Що відвідати у Франківську 14 лютого?

14 лютого, на День Святого Валентина, у Франківську відбудуться відкриття виставок, літературні вечори та інші події.

Інформатор зібрав актуальні події.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ «ШИПШИНОВЕ ВИНО» ОЛЬГИ СЛОНЬОВСЬКОЇ

Магія книги “Шипшинове вино” закладена не у дурманній міцності настояного напою чи у символіці метафоричної назви, а скоріше у складній драматургії людської душі. Ніжна і вразливо-делікатна жіноча лірика переходить у гнівливі та радикальні строфи, зчиняючи бунт у свідомості, бо лише так можна відстояти власні кордони і межі своєї держави.

Місце: Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка, вул. Чорновола, 22

Час: 15:00

ПЕРША ВИСТАВКА СЕРГІЯ ТЕЛЕПКА «ДЛЯ ВАЛЕНТИНКИ»

Першу виставку Сергія Телепка ініціював Юрій Боринець — він є й куратором. На події будуть представлені малюнки та асамбляжі, а також об’єкт та відео. Відкриття 14 лютого о 17:00 — як жест присвяти до «Валентинки», як спроба привнести в цей день шматок чистої меланхолії та старої закоханості в щось, що відсутнє. Виставка триватиме 9 березня 2024 року.

Місце: Асортиментна кімната, Січових Стрільців, 15

Час: 17:00

ПІД МАСКОЮ: ДРАМА ПОЧУТТІВ

Благодійна вистава Мистецького центру “Акторко”. Усі виручені кошти будуть спрямовані на придбання обладнання безпосередньо у Онкогематологічне відділення ІФ ОДКЛ. Режисер та музичне оформлення — Євгеній Холодняк. Хореограф-постановник — Анна Тарас-Холодняк. Авторка — Людмила Лінник. Вартість вхідного запрошення – 100 грн. Для замовлення запрошень пишіть, будь ласка, у приват до сторінки На_шапку, або телефонуйте Людмилі Лінник: 095 15 84 524 (телеграм, вайбер, воцап). Кількість місць обмежена.

Місце: театр ляльок ім. М. Підгірянки, вул. Незалежності, 10А

Час: 18:00

ЗРАЗУ ВАМ КАЖУ, ЦЕ НЕ ЕЙФЕЛЕВА ВЕЖА. ОЛЕКСАНДР ПОПЕНКО

Перша виставкова презентація фотопроєкту «Маленький Париж» українського документального фотографа Олександра Попенка. Автор з 2020 року досліджує присутність копій Ейфелевої вежі в українських містах — за цей час він вніс на інтерактивну карту біля 140 веж в різних містах по всій Україні, а сфотографував 102. Фіксуючі Ейфелеві вежі в Коростені, Вінниці чи Івано-Франківській області, автор ставить відкрите питання: що означає цей феномен?

Олександр Попенко (1993 р.н., Вінниця) — український документальний фотограф та режисер, живе та працює в Києві.

Місце: Асортиментна кімната, Січових Стрільців, 15

Час: 17:00

ВЕЧІР ЛЮБОВНОЇ ЛІРИКИ

Організатори запрошують вас на вільний мікрофон – можливість зачитати поезію улюблених митців або власну.
Також приєднаються місцеві письменники, поети та музиканти та актори. Так, виступлять письменниця Ольга Деркачова, поетеса Таня Юзьв’як, поет та музикант Богдан Кирста, лауреатка конкурсів читців Уляна Карук, акторка Марина Панас, актор і музикант Денис Сидорюк.

Місце: Книгарня “Є”, вул. Незалежності, 31

Час: 18:00

Вечір закоханих

Відчуйте магію моменту, коли серця б’ються в одному ритмі – франківців запрошують на романтичний вечір в честь Дня Закоханих. Вартість – 100 грн з пари. Чистий прибуток буде перераховано фонду Save Ukraine Now на дрони-камікадзе. Реєстрація на подію.

Місце: фудмаркет Foodoteka (вул. Української Перемоги, 23

Час: 19:00

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору