Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

ТОП-5 безглуздих подарунків на День Святого Валентина

День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності. 14 лютого закохані висловлюють свої щирі почуття й обмінюються подарунками, влаштовують романтичні сюрпризи своїй другій половинці. Але не рідко саме погано підготовлений подарунок, може викликати негативні емоції та розчарування.

Щоб не втрапити в неприємну ситуації Інформатор підготував ТОП-5 подарунків, які не варто дарувати на день закоханих.

В еру цифрових можливостей вибрати подарунок не є якоюсь проблемою, в мережі створені цілі сервіси, на яких пропонують вже готові набори, подарункові сертифікати та дисконт програми. Але проаналізувавши пропозиції в мережі, такі подарунки можуть бути навіть образливими для вашої половинки. Адже подарунок – це індивідуальна річ, яка може зміцнити стосунки так їх і знищити.

Вже не є секретом, що великий вплив на психологію споживача внесли маркеологи, які лобіюють власні інтереси на дні закоханих і не тільки, за допомогою супер акції, рекламі та переконанні, під впливом цих емоцій споживач і робить покупки, які в кінцевому результаті можуть стати марною тратою коштів чи негативних емоцій. ,

Тому для уникнення неприємних наслідків потрібно добре підготуватися та підготувати подарунок, який відповідає уподобанням вашої половинки.

Що не варто дарувати на день закоханих:

Подарункова карта

Хоча вони можуть видатися досить практичним рішенням, але для Дня закоханих зовсім не підходять. Насправді вони наче говорять про те, що ви не вмієте або навіть не хочете витратити час на те, щоб обрати щось індивідуальне. Адже насправді, більшість сертифікатів, які розміщені в мережі призначені для однієї людини, тому провести час разом однозначно не вдасться. Якщо ви спробуєте виразити свої почуття таким подарунком, то після 14 лютого точно залишитесь без пари.

Товари для ванної кімнати і засоби гігієни

Подарувавши другій половинці засоби гігієни навіть в гарному пакуванні, можуть викликати негативні емоції. Адже такий подарунок можна інтерпретувати як натяк на проблеми із зовнішнім виглядом чи гігієною, а тому для романтичного свята вони зовсім не підходять. Якщо ви не хочете образити свою другу половинку або створити некомфортну атмосферу під час святкування, краще подумати про щось інше. І розрекламовані набори за завищеними цінами точно не варіант.

Фітнес-обладнання чи підлогові ваги

Такі подарунки можуть вказувати на те, що ви критикуєте здоров’я чи зовнішність свого партнера. Тому не потрібно навіть дивитися в бік тих речей, які можуть якось образити вашу другу половинку. Нічого хорошого з цього точно не вийде. Тому краще подарувати спільну романтичну вечерю, поїздку чи похід.

Побутова техніка та речі для дому

В торгових мережах можна побачити до дня закоханих супер пропозиції на кшталт “сковорідка до дня закоханих суперціна”. Часто такі подарунки сприймаються як натяк на необхідність прибирати чи господарювати в оселі, займатися домашніми обов’язками. А в такий романтичний день це може викликати негативні емоції. Спробуйте подумати, чого б бажала ваша друга половинка. Не варто в черговий раз обговорювати побутові аспекти життя, навіть якщо ви вже давно одружені.

Подарунок, який більше підходить вам, а не другій половинці

Набір ключів явно не знадобиться вашій дівчині, чи праска для чоловіка. Такий презент покаже, що ви думаєте лише про власні інтереси і зовсім не цікавитесь бажаннями партнера. А це може викликати неприємні відчуття і навіть привести до закінчення ваших відносин. Адже ключовим фактором в будь-якому разі залишається зацікавленість в інтересах другої половинки.

Пам’ятайте, що день святого Валентина (день закоханих) – це свято про емоції та кохання, а не про подарунки, які можуть стати каменем спотикання в стосунках. Тому варто заздалегідь подумати, що здивує та порадує кохану людину.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору