Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Навесні будемо знати межі Франківської громади: процес обіцяють завершити у травні 2024

Навесні будемо знати межі Франківської громади: процес обіцяють завершити у травні 2024

Межі Івано-Франківської громади уже погоджені з сусідніми громадами і триває процес внесення даних у публічну кадастрову карту. Завершити планують до травня цього року.

Повідомляє Інформатор.

Про це повідомив заступник міського голови, директор Департаменту комунальних ресурсів і сільського господарства Микола Вітенко.

За його словами, в напрямі погодження меж територіальної громади мерія працює уже не один рік. І уже весною цього року цей процес планують завершити.

“Останні межі, яку ми погоджували – це з селами Угринів та Загвіздя. Так, станом на сьогодні усі межі погоджені та підписані з сусідами. Зараз ми маємо внести ці дані в публічну кадастрову карту. Внесено уже 2/3 встановлених меж. Частину ще потрібно допрацювати. Ми замовили минулого року роботи. І цього року заключили додаткову угоду. І я думаю що до кінця травня в нас всі межі будуть внесені в кадастрову карту і це буде остаточна крапка в цьому процесі”, – каже заступник міського голови Микола Вітенко.

Заступник міського голови, директор Департаменту комунальних ресурсів і сільського господарства Микола Вітенко наголошує, що земельні ділянки повинні бути в кадастровій карті, адже це є основою для розробки подальшою землевпорядної документації.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Максим Круть

Нагору