Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Після опівночі сталась ДТП перед перехрестям з Незалежності на Залізничну: вагітну жінку та двох дітей забрала швидка

Опівночі 17 лютого мешканців будинків на Незалежності сколихнув звук сильного удару, після цього – крики дівчини. На світлофорі Volkswagen червоного кольору вдарила білий Opel, у якому знаходились вагітна жінка та двоє дітей. За свідченнями очевидців, винуватець автотрощі був нетверезий.

Повідомляє Інформатор.

Opel стояв на світлофорі перед перехрестям вулиць Незалежності та Залізничної зі сторони мосту. В цей час Volkswagen, який за попередньою інформацією від свідків події їхав на великій швидкості, вдарив ззаду Opel. Від удару дві автівки розвернуло на пішохідний перехід із Незалежності на Залізничну.

Одна з постраждалих з Opel почала кликати на допомогу, бо в машині знаходилась вагітна. Очевидці викликали швидку, всьго на інцидент прибуло дві бригади. Поліція теж приїхала на місце події.

Свідки розповіли Інформатору, що за кермом червоної автівки, скоріш за все, був нетверезий чоловік. Проте під час свідчень поліції, дружина цього чоловіка повідомила, що це саме вона керувала машиною. Наразі очікуємо на підтвердження чи спростування цієї інформації.

Поліція відмовилась коментувати аварію до встановлення деталей.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору