Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

«Активні парки» на Прикарпатті відкриють у кожній громаді

Реалізація соціального проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України» триває на Прикарпатті. На сьогодні на Прикарпатті облаштовано 17 “активних парків”, в цьому році продовжать розвиток спорту в інших громадах.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Світлану Онищук.

Під час зустрічі з т.в.о міністра молоді та спорту України Матвієм Бідним та директором Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» Андрієм Ребриною, в Івано-Франківській ОДА обговорили реалізацію соціального проєкту Президента України Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової людини» та про розвиток спорту загалом.

Дані проєкти направлені на популяризацію спорту серед дітей і дорослих, а також – залучати ветеранів війни, внутрішньо переміщених людей, яким необхідна адаптація та інтеграція.

“Цього року передбачена державна субвенція, що дозволить залучити більшу кількість координаторів. Тож, активізовуватимемо роботу у цьому напрямку, щоби у всіх громадах Прикарпаття були свої спортивні осередки. До речі, координатором в одній з громад Івано-Франківщини є ветеран війни”, – розповіли під час зустрічі.

На сьогодні на Прикарпатті облаштовано 17 “активних парків”

Читайте також: Руслан Марцінків вважає, що об’єднання університетів, яке ініціювало МОН України, не йде на користь якості освіти

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору