Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Як молодь може допомогти у відновлені України – конкурс

Як молодь може допомогти у відновлені України - конкурс

Франківські молодіжні організації можуть взяти участь у конкурсі відновлення України через проведення молодіжних обмінів. Які умови участі?

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Івано-Франківську ОДА

Минулого року UNDP у співпраці з Міністерством молоді та спорту України й обраними партнерами підтримала програму ВІДНОВА:UA. Програма спрямована на залучення молоді до відновлення України та нормалізації життя в постраждалих від війни громадах за допомогою молодіжних обмінів.

Відтак у червні – вересні минулого року 21 організація громадянського суспільства організувала в рамках молодіжних обмінів 24 поїздки, у яких взяли участь понад 700 молодих людей із 24 громад 12 областей України.

Подаючись на конкурс визначена команда ОГС (щонайменше два призначені представники) погоджується взяти участь в обов’язковому чотириденному офлайн-навчанні, яке відбудеться у будь-який час із 15 березня до 1 травня 2024 року.

Хто може взяти участь? 

Неприбуткові молодіжні організації або організації, які працюють з молоддю, зокрема благодійні організації, громадські об’єднання (включаючи громадські організації та спілки), які офіційно зареєстровані в Україні не менше 3-ьох років. Заявник повинен мати підтверджений досвід реалізації проєктів національного рівня, бажано за участю та для молоді.

UNDP прийматиме заявки організацій з усіх областей України (території підконтрольні Уряду України). ОГС, що подає заявку, має підтвердити свою спроможність здійснювати діяльність у визначеній області, що буде оцінюватися комітетом з відбору грантів.

Конкурсний відбір 

  • переможці будуть визначені за результатами оцінки проєктних пропозицій Оціночним комітетом. UNDP укладе грантову угоду із однією громадською організацією, яка буде рекомендована для фінансування за результатами розгляду проєктних пропозицій;
  • за результатами розгляду та попередньої оцінки концепцій представники попередньо відібраних молодіжних центрів та організацій будуть запрошені взяти участь у одному (чотириденному) підготовчому тренінгу включно з інструктажем щодо подання повних проєктних пропозицій, включаючи бюджет, а також фінансову звітність відповідно до керівних принципів та інструкцій UNDP. Навчальні тренінги будуть організовані між 15 березня – 1 травня 2024;
  • переможці будуть визначені за результатами оцінки проєктних пропозицій оцінковим комітетом. UNDP укладе грантові угоди з тими фіналістами, які будуть рекомендовані для фінансування за результатами розгляду проєктних пропозицій.

Проєктні пропозиції мають бути надіслані не пізніше 18:00 26 лютого 2024 року.

Дізнатися більше про конкурс, про критерії відбору та інше можна за посиланням.

Читайте також: “Влупи пушкіним по …” ворогу: де у Франківську утилізувати російську літературу

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору