Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Як обрати житло в Києві?

Лівий чи правий? Біля метро чи річки? На околиці чи в центрі? Кожна людина яка вирішує обрати житло в столиці стикається з сотнями запитань. На які не завжди є відповіді, що в кінцевому результаті може вплинути на якість життя. Ще один неприємний фактор – це шахраї, які на оренді житла заробляють сотні тисяч гривень, а людина лишається без коштів та даху над головою.

Оренда, купівля чи продаж – це надзвичайно відповідальні кроки, які потребують не тільки поради друзів, але і кваліфікованого супроводу. Таким є агентство з нерухомості «Благовіст», компанія впродовж 30 років допомагає киянам та гостям столиці обирати житло за їх потребами та для їх комфорту.

Прийнявши рішення знайти житло в столиці, Агентство нерухомості Київ допоможе максимально швидко та безпечно знайти охочі квадратні метри надавши не тільки консультаційну допомогу експертів, але і повний юридичний супровід під час купівлі, продажу чи оренди житла.

Крім цього врахують всі основні фактори, які якісно вплинуть на проживання в столиці, а саме: 

  • Район і транспортна доступність. Допоможуть підібрати ті райони, які зручні для вас по відстані до роботи, навчання, магазинів, парків і інших об’єктів інфраструктури. Звернуть увагу на наявність і частоту громадського транспорту, а також на безпеку району від ракетних обстрілів;
  • Клас і ціна. Оберуть квадратні метри, які відповідають вашому бюджету і вимогам до якості житла. Врахують різні класи житла: еліт, бізнес, комфорт і економ. Кожне житло має свої особливості в плануванні, обробці, обслуговуванню і додатковим послугам;
  • Під час юридичного супроводу, перевірять наявність документації на житло, землю, підключення до мереж і інші аспекти.

Будучи універсальним оператором на ринку нерухомості, компанія має власну базу, в якій розміщені великий вибір квартир в різних районах міста, від эконом-классу до елітних ЖК, з детальною інформацією про кожен об’єкт, включаючи планування, обробку, інфраструктуру і документацію.

Додатково агенція нерухомості запровадила зручний сервіс, який дозволяє побродити всіма куточками квартири або будинку, розглянути всі деталі інтер’єру, побачити місце розташування об’єкта на карті Google.

Враховуючи вище перераховані фактори та унікальні сервіси, агентство нерухомості не тільки зекономить ваш час та сили, але і ваші кошти, підібравши оптимальний варіант за вашим бюджетом. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору