Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило п’ять захисників

Прикарпаття втратило п'ять захисників

Війна проти окупантів триває і Прикарпаття, на жаль, продовжує втрачати захисників. Цього разу стало відомо про загибель п’ятьох військових.

Повідомляє Інформатор.

Калуська громада втратила військовослужбовця Петра Фітяка.

Петро Фітяк народився у 1978 році і проживав у селі Голинь Калуської громади. До лав війська мобілізувався у грудні 2023 року. У війську був на посаді навідника у гірсько-штурмовій роті однієї з військових частин. Загинув військовий у Запорізькій області.

Вигодська громада втратила молодшого сержанта Івана Семерина.

Іван народився 13 червня 2001 року у селі Пациків Вигодської громади.

Загинув молодший сержант на Донеччині. 28 лютого о 18:00 в Будинку смутку на вулиці Ребета, 3 відбудеться панахида за полеглим Іваном Семерином. 29 лютого об 11:00 за цією ж адресою почнеться прощання з військовослужбовцем. Поховають бійця на Алеї героїв у селі Чукалівка.

Надвірнянщина втратила військового Юрія Коцько.

Військовослужбовець народився 16 травня 1989 року.

“Він був прикладом та опорою для всієї своєї родини. Чесний, впевнений, вірний… Він завжди був готовий допомогти людям, не відмовляв, якщо міг чимось підтримати, зарадити, вберегти! Саме бажання захистити найрідніших і повело серце воїна на фронт”, — написав Зіновій Андрійович.

Загинув захисник 27 лютого в селі Іванівське, на Донеччині.

Дубівська громада втратила бойового медика Івана Пасічняка.

Служба Івана на фронті розпочалась 6 лютого 2023 року. Він був бойовим медиком стрілецького взводу.

Народився захисник 17 січня 1986 року. Загинув Іван 25 лютого цього року в селі Малинівка, Пологівського району. Про трагедію стало відомо лише сьогодні.

Верховинська громада втратила Андрія Зеленчука.

Андрій Зеленчук народився 8 грудня 1981 року у селі Рівня на Верховинщині і був депутатом місцевої районної ради і очолював КП Білоберізької сільради.

Мобілізувався захисник у перші дні повномасштабного вторгнення – 28 лютого 2022. Служив старшим сержантом, командиром розвідувального відділення. Розвідник загинув під час бойового завдання у Запорізькій області.

Калуська громада втратила військовослужбовця Миколу Стефанишина.

Воїн народився у 1978 році. Чоловіка призвали на військову службу наприкінці листопада 2023 року. Боєць служив навідником зенітно-кулеметного відділення роти вогневої підтримки однієї з військових частин.

Микола Стефанишин загинув 27 лютого під час бойового завдання у Запорізькій області.

Вічна пам’ять кожному полеглому захиснику. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору