Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

На чому їздять міський голова Івано-Франківська та його заступники

Нещодавно ми писали про те, скільки заробляють заступники Марцінківа. Цього разу наша публікація присвячена тому, на яких автомобілях їздять заступники міського голови Івано-Франківська та сам мер. Далі – у картинках. 

Інформатор проаналізував декларації чиновників.

У міського голови, першої заступниці та директора департаменту комунальних ресурсів та сільського господарства у володінні такі автомобілі:

Руслан Гайда, Вікторія Дротянко, Тарас Полатайко задекларували такий транспорт:

 

Також є заступники, які не мають рухомого майна.

Але, під час заповнення декларації, вказали, що автомобілі є у власності дружин. Так Віталій Федорів зазначив, що у власності дружини Юлії, знаходиться автомобіль TOYOTA COROLLA 2017 року випуску, придбаний у 2021 році за 307 тисяч гривень. Михайло Смушак задекларував автомобіль дружини, Chevrolet Aveo 2009 року випуску. У жінки Олександра Левицького знаходиться одразу два автомобілі – ЗАЗ TF69YO (Ланос) 2011 року випуску, придбаний у 2011 році за 80 тисяч гривень, та Dacia Duster теж 2011 року випуску, придбаний у 2020 році за 108 тисяч гривень.

У власності Святослав Никорович, нового заступника Марцінківа, задекларовано одразу два автомобілі, більш детально ознайомитися з декларацією можна тут. 

В деклараціях чиновників ми виявили розбіжності в цінах з авторинком. Наприклад, Микола Вітенко за 17 тисяч гривень став власником автомобіля Volkswagen Tiguan. Також помітили, що Вікторія Сусаніна зазначила дату набуття права на автомобіль VOLKSWAGEN TOUAREG у 2021 році. Його ціна складала 230 тис. гривень.

Детальні ціни в аналітиці:

Читайте також: Автопарк Івано-Франківської ОДА: на чому їздить Онищук, Дем’янчук та інші

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Артем Барабаш

Нагору