Інформатор Івано-Франківськ

ТИСМЕНИЦЯ

Поліція викрила заступницю голови Франківського ВЛК як учасницю корупційної схеми

Поліція викрила заступницю голови Франківського ВЛК як учасницю корупційної схеми

Правоохоронці області ліквідували чергову корупційну схему за участі заступниці голови Івано-Франківської ВЛК.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на поліцію Івано-Франківської області.

З повідомлення поліції відомо, що лікарка – отоларинголог працювала на посаді заступниці голови ВЛК при Івано-Франківському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, використовуючи своє службове становище та зловживаючи впливом, вчинила корупційне правопорушення.

Слідчі з’ясували, що лікарка, зловживала службовим становищем та мала вплив на членів ВЛК Івано-Франківського РТЦК, “щоб внести в карту обстеження та медичного огляду 27-річного військовозобов’язаного чоловіка недостовірні дані, а відтак видати неправдивий висновок комісії про непридатність до військової служби“.

На підставі вказаних неперевірений даних призовника виключили з військового обліку.

А 50-річній лікарці-отоларингологу з Тисмениці слідчі оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. Йдеться про зловживання впливом.

Правоохоронці продовжують з’ясовувати деталі, розслідування справи триває. Розглядають також причетність підозрюваної до інших схожих правопорушень, а також встановлюють відношення інших членів ВЛК до протиправної діяльності.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору