Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Скільки треба заплатити за квіти у Франківську: моніторинг цін до 8 березня

Тюльпани до 8 березня

Доки у суспільстві тривають дискусії, чи варто взагалі святкувати 8 березня, Івано-Франківськ готується до свята. Інформатор походив, подивився та проаналізував ціни на квіти. Що маємо?

Повідомляє Інформатор.

Фаворитом 8 березня залишаються тюльпани, тому тут ви побачите саме їх. Багато.

Отож, класичні тюльпани ви можете знайти на прилавках просто неба в центрі міста. Вони працюють сьогодні та завтра до 21:00-22:00 години вечора. Варіацій кольорів вдосталь, обрати можете на власний смак. Ціни стартують від 35 гривень за штуку. Максимум ми бачили 45 гривень за 1 тюльпан. 

Тюльпани

Як прокоментував нам один з продавців: “Немає конкуренції, наприклад, від поляків (ред. у зв’язку з блокуванням кордону). Тому і ціни так підскочили.

Якщо ви хочете букет з різних квітів, то їх теж можна знайти на вуличних прилавках. Наприклад, ось поєднання тюльпанів та орхідей, вартість – від 800 гривень.

Букет на 8 березня

 

Що стосується квіткових салонів, то тут можна знайти ширший вибір квітів, йдеться про композиції, оздоблення та асортимент. Наприклад, в одному з таких магазинчиків класичні тюльпани коштують від 45 гривень, ось піоноподібні тюльпани вже підуть за 65 гривень за 1 штуку.

Що стосується троянд, то їх вартість така ж, як і в тюльпанів, від 45 гривень за штуку. 

квіти на 8 березня

Якщо говорити про букети, то невеличкі стартують від 400 гривень і вартість може перевищувати декілька тисяч. Все залежить від вашої фантазії та гаманця.

квіти на 8 березня

Читати також: За внесок у сферу культури під час війни. Хто отримав премію “Women In Arts”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору