Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

7 загиблих в ДТП: жахлива статистика від поліції Прикарпаття

аварія (2)

За вчора, 12 березня, на Прикарпатті сталось 4 смертельні ДТП, в одній з яких загинула 5-річна дитина. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на ГУНП Івано-Франківської області.

Вчора ми вже писали про аварію неподалік Ямниці. Через зіткнення автомобіля та маршрутки загинуло 3 людини: водій та пасажири рейсового автобуса.

Поблизу Калуша під час виїзду з АЗС кермувальниця «Volkswagen Golf» виїхала на дорогу, де автівку протаранила вантажівка з причепом.

У результаті ДТП, водійка та двоє неповнолітніх пасажирів отримали важкі тілесні ушкодження та терміново госпіталізовані до місцевої лікарні. Жінку та 5-річну дівчинку медикам врятувати не вдалося. Ще один пасажир, піврічне немовля, наразі в реанімаційному відділенні Калуської ЦРЛ“, – повідомляє Поліція.

Про це писали наші колеги з Калуша.

Ще одна аварія сталась в Заболотові вчора. На момент публікації було відомо, що чоловіка витягли з понівеченої автівки. Сьогодні ж повідомляється, що він загинув в кареті швидкої допомоги.

Увечері в Калуші стався наїзд на пішохода одразу двома автівками. Загинув 62-річний чоловік.

Також невтішні новини з Отинії. На щастя, там без загиблих.  Повідомляється, що 43-річний водій «Фольксваген гольф» збив неповнолітню дівчинку. Вона переходила дорогу по пішохідному переходу. Її госпіталізували до лікарні, дуже сподіваємось, що вона скоро одужає.

Трагічний день на Прикарпатті! Співчуття всім рідним загиблих.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору