Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Оновлено: заклади освіти і медустанови без опалення: ситуація в Бурштині після російської атаки

Заклади освіти і медустанови: ситуація у Бурштині після атаки

Через атаку, внаслідок якої у населених пунктах Бурштинської громади тимчасово немає теплопостачання та постачання гарячої води, школярів відправили на весняні канікули.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на голову ОВА Світлану Онищук.

Для школярів з Бурштина запровадили весняні канікули через відсутність тепла у закладах освіти.

“Без тепла і медична установа, де наразі перебувають понад сто пацієнтів. Вирішено обігрівати приміщення альтернативними джерелами”, – зазначила Світлана Онищук. 

Наразі відкрито 2 мобільні пункти незламності, один з яких розташований у центральній частині міста, інший – у спальному районі. Також готові приймати людей 10 стаціонарних пунктів обігріву, де місцеві жителі матимуть змогу зігрітись, випити гарячого чаю. За потреби найближчим часом є можливість розгорнути ще 4 додаткові.

Робота над ліквідацією наслідків атаки, що була в ніч на 22 березня, триває. Десятки багатоквартирних житлових будинків та приватних домоволодінь, а також кілька закладів освіти залишились без теплопостачання.

Усі служби продовжують працювати у посиленому режимі.

Нагадаємо, на Прикарпатті також було влучання, внаслідок якого сталась пожежа на 900 м.кв. У населених пунктах Бурштинської громади тимчасово припинене теплопостачання та постачання гарячої води.

Інформатор закликає не нехтувати власною безпекою та спускатись в укриття під час сигналу повітряної тривоги, або ж дотримуватись правила двох стін!

Головне фото – ілюстративне

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору