Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Цимбаліст з Ворохти вразив суддів українського шоу виконанням пісні “Щедрик”

Цимбаліст з Ворохти вразив суддів шоу виконанням пісні "Щедрик"

20-річний цимбаліст з Ворохти – Владислав Ониськів взяв участь у шоу “Україна неймовірних людей”. Музикант на цимбалах зіграв “Щедрика”, чим й вразив суддів.

Повідомляє Інформатор 

Владислав Ониськів – учень відомого цимбаліста Петра Сказківа, який у 2015-му став суперфіналістом шоу “Україна має талант”. Владислав на шоу розповів, що раніше працював офіціантом та продавцем в магазині, перш ніж зрозумів, чим насправді бажає займатися.

Як розповів Владислав, Петро Сказів був для нього другим батьком і після його смерті хлопець три роки не грав на цимбалах.

“Я мушу грати, щоб далі продовжувати справу, якої мене навчив Петро Сказків. Думаю, він був би радий, якби я займався далі цим, бо він мені передав те, що він вмів. Адже більше таких учнів у нього не було – на цимбалах. Я нарешті зрозумів, що мені треба далі грати”, – каже цимбаліст.

Владислав вже має план, якщо переможе. Він купить нові цимбали. “Аби це мистецтво не вмирало в Україні”, – зазначив він.

Судді шоу “Україна неймовірних людей” високо оцінили виступ прикарпатця. Монатік не приховував свого захоплення грою цимбаліста з Ворохти.

“Хотілось слухати і слухати, це неймовірно звучить. Ви робите велику справу, ви своєю грою доводите, що своє життя Петро Сказків прожив недаремно, адже у нього є такі учні”, – висловився співак.

Інформатор бажає Владиславу популяризувати гру на цимбалах та бажає перемоги у шоу.

Головне фото з відкритих джерел. 

Читайте також: На турнірі з самбо в Києві прикарпатці вибороли призові місця

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору