Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Найпотужніші флагманські смартфони: ТОП 2024

Найпотужніші флагманські смартфони: ТОП 2024

Бажаєте придбати найкрутіший смартфон із представлених на ринку? Гарна ідея. Однак точно визначити, який пристрій є найбільш просунутим, доволі складно.

Флагмани від топових брендів за окремими параметрами випереджають конкуруючі моделі, а за іншими поступаються їм. У статті представлено три найбільш потужні телефони станом на кінець 2024 року за загальним оцінюванням.

1. Apple iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium

Важко уявити рейтинг потужних смартфонів без флагмана від «яблучного» бренда. Насправді є багато причин включити до нашого ТОПу iPhone 15 Pro Max. По-перше, це преміальний дизайн корпусу, виконаний із міцного та легкого титану, з максимально тонкими рамками й елегантно заокругленими кутами.

По-друге, яскравий (піковий показник — 2000 ніт) 6,7-дюймовий екран із частотою оновлення 120 Гц і підтриманням просунутих технологій True Tone, ProMotion, Always-on Display і Dolby Vision.

Третьою причиною є чипсет техпроцесу 3-нм A17 Pro з 19 мільярдами транзисторів, що забезпечує 10-відсотковий приріст продуктивності відносно найпотужнішої моделі попередньої серії. У максимальній конфігурації встановлено 1-терабайтний накопичувач.

Окремо слід сказати про блок камер. Перископічний телеоб’єктив в основному модулі дає змогу використовувати 5-кратний оптичний зум. Також вражає фокусна відстань — 120 мм. Замість регулятора звуку була додана кнопка «Дія» (Action), функціональне призначення якої можна змінювати в налаштуваннях девайса. Роз’єм Lightning був замінений на універсальний порт USB Type-C.

2. Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB Dual Green

Топовий смартфон зразка 2024 року в каталозі південнокорейського «техномонстра». Алюмінієвий корпус із гладкою поверхнею відрізняється привабливим дизайном. «Залізо» теж на найвищому рівні, модель S22 Ultra працює на базі найбільш продуктивного фірмового чипсету Samsung Exynos 2200. Багатозадачність та «важкі» процеси для флагмана лінійки Galaxy не є проблемою. На борту доступно 12 Гб оперативної і 512 Гб фізичної пам’яті.

Дисплей Dynamic AMOLED із діагоналлю 6,8 дюймів підтримує просунуту технологію оброблення зображень HDR10+ і адаптивну частоту оновлення до 120 Гц. Анімація та скролінг відображаються без ривків. Завдяки функції Vision Booster, що протидіє відблискуванню, екран флагману Самсунг із максимальною яскравістю 1750 ніт може гідно конкурувати з топовою версією 15-го Айфону.

Основна камера з чотирма високочутливими датчиками (основний має роздільну здатність 108 Мп) дає змогу робити ефектні знімки, у тому числі в темну пору доби. Допоміжний чип Super Night Solution позбавляє шумів фотографії, зроблені в нічному режимі.

Батарея на 5000 мА·г забезпечує гідну автономність, доступна бездротова зарядка. Підтримуються популярні бездротові протоколи Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, 5G та NFC. Завдяки можливості використовувати стилус управляти пристроєм і робити нотатки значно простіше.

3. Google Pixel 7 Pro 12/256GB Obsidian

Цей потужний телефон з ефектним візуальним виконанням оснащений фірмовим чипсетом Google Tensor G2 та має 12 Гб «оперативки». 6,7-дюймовий екран AMOLED із роздільною здатністю 1440×3120 пікселів відтворює насичену картинку з високим рівнем деталізації і підтримує флагманську частоту 120 Гц. Потужності апаратних компонентів та характеристик дисплея вистачає для мобільного геймінгу.

У систему камер входить потрійний основний модуль (50 + 48 + 12 Мп), а також 10,8-мегапіксельна «фронталка». Якість світлин гарантовано задовольнить фотографів-любителів. Є вбудована батарея на 5000 мА·г із 30-ватною швидкою зарядкою.

Google Pixel, Samsung Galaxy та iPhone є гідними представниками свого сегменту. Вибір найкращої моделі залежить від особистих уподобань та бюджету.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору