Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Надвірнянський ліцей №1 вшанував пам’ять про В’ячеслава Чорновола

У 25 річницю з дня трагічної загибелі В’ячеслава Чорновола на подвір’ї ліцею біля меморіальної дошки українського національного лідера, пройшов пам’ятний захід.

Пише Інформатор з посиланням на Надвірнянський ліцей №1.

У 25 річницю з дня трагічної загибелі Чорновола на подвір’ї ліцею біля меморіальної дошки українського національного лідера, пройшов пам’ятний захід, який об’єднав учнів, батьків, учителів та гостей.На заході були присутні представники партії «Народний Рух України»: Шуляк Василь Михайлович, Кухарчук Федір Васильович,Козар Орест Андрійович. Поминальну панахиду відправив отець Роман Григораш. Квіти до меморіальної дошки Чорновола поклали директор ліцею, голова Учнівського парламенту та представники партії «Народний Рух України».

“Увічнення пам’яті про В.М. Чорновола у монументальних дошках – це не просто символи, не просто нагадування або вдячність- це акт визнання правоти дій того, хто віддав усього себе на вівтар української історії.”– йдеться у дописі. Читайте також: У Надвірнянській бібліотеці для дітей та юнацтва відбувся тиждень читання поезії

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору