Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Померла журналістка з Прикарпаття Олена Данилюк

Головна редакторка та ведуча телерадіокомпанії “РАІ” боролась з онкологічним захворюванням. Журналістці було 46 років.

Пише Інформатор.

Про смерть Олени повідомили колеги з телерадіокомпанії “РАІ”, а також голова організації в Івано-Франківській обласній спілці журналістів НСЖУ Вікторія Плахта.

Олена Данилюк пропрацювала 31 рік на телеканалі, а також викладала журналістику, рекламу та зв’язки з громадськістю в університеті Короля Данила.

Журналістка була членкинею Національної спілки журналістів України. Входила до громадської організації «Відкритий інформаційний простір» та громадської ради при Бурштинській міській раді.

Олена Данилюк випромінювала доброту та щирість. Була талановитою журналісткою, надійною товаришкою, доброю порадницею для молодих колег. Вона назавжди запам’ятається cвоєю невичерпною життєвою енергією, відданістю обраній справі, доброзичливістю й комунікабельністю“, – написала Вікторія Плахта на своїй сторінці у Facebook.

Життєрадісна Олена залишилась у пам’яті глядачів завдяки численним випускам новин, де була ведучою, а також на ось цьому відео з-за лаштунків “РАІ”. Тут ви можете побачити журналістку у позастудійному амплуа.

В Олени залишилась донька, чоловік та мати.

Інформатор приносить щирі співчуття родині журналістки!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору