Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Хто служить в Івано-Франківському ТЦК: реальна історія воїна

Воював на Сході України та отримав два поранення. Боєць "десятки" поповнив ряди ТЦК

Ряди одного з ТЦК Івано-Франківської області поповнив старший сержант Руслан М, який захищав Батьківщину 18 місяців. Історію військовослужбовця читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки

До переведення в ТЦК Руслан служив у мотострілецькому батальйоні 10 окремої гірсько-штурмової бригади.  До війни працював на виробничому управлінні зберігання газу, має двох дорослих доньок та внучку.

Незважаючи на бронь, яку отримав від роботодавця 28 лютого 2022 року добровільно вступив до лав Збройних Сил України.

З початку повномасштабного вторгнення звільняв від загарбників Житомирщину та Київщину, а після того разом зі своїм підрозділом був передислокований на Схід України, де був у найгарячіших точках під Бахмутом, Лисичанськом, Сєвєродонецьком та Соледаром.

Під час боїв отримав два поранення, останнє з яких не дозволило більше повноцінно нести службу на передовій, тому був переведений на службу по місцю проживання.

За словами військовослужбовця найважче на війні – це втрата побратимів з якими разом починали свій бойовий шлях, вчилися всьому пліч-о-пліч, допомагали та підтримували.

Після повернення до дому чоловік відчуває, що дуже сильно змінилося ставлення населення до військових. Складається таке враження, що війна торкнулася тільки тих у кого в сім’ї хтось служить, а решта цього не розуміють.

“Це одна з сотень історій військовослужбовців ТЦК. Не «хабарники», не «ухилянти» і не «родичі генералів». Справжні герої, які отримали поранення, мають бойовий досвід і з об’єктивних причин не можуть продовжити подальшу службу на передовій. Проте продовжують служити Україні”,  – йдеться в дописі.

Читайте також: СБУ затримала жителя Калуша, який виправдовував напад росії на Україну

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору