Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Франківщині сину загиблого прикордонника передали фронтові нагороди батька

На Франківщині сину загиблого на війні прикордонника передали фронтові нагороди батька

На Прикарпатті синові загиблого на війні прикордонника, першокласнику Лисецького ліцею Даніїлу Кулакову передали берет та фронтові нагороди його батька Миколи.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Лисецьку селищну раду

Берет прикордонника, відзнаку МВС України “За відвагу в службі” та нагрудний знак Державної прикордонної служби України “За мужність в охороні державного кордону” Даніїлові передав офіцер військової частини, в якій служив Микола Кулаков.

Джерело фото – фб сторінка Лисецької селищної ради

“Повномасштабна війна застала Миколу Кулакова та його дружину Лесю з п’ятирічним синочком Даніїлом у Гостомелі. Рятуючись від постійних обстрілів, молода сім’я переїхала в Бучу, де потрапила в окупацію. У березні 2022 року Кулаковим дивом вдалося вирватися з оточеного “кадирівцями” міста та добратися до селища Лисець, звідки родом батько пані Лесі й мешкають її родичі”, – написали на сторінці Лисецької громади.

Джерело фото – фб сторінка Лисецької селищної ради

Микола Кулаков залишив рідних у Лисці, а сам поїхав до Києва, де вступив до добровольчого формування. Військовослужбовець захищав столицю та звільняв Київську область.

У 2023 році він приєднався до новоствореної бригади Державної прикордонної служби “Сталевий кордон”. Воював на Харківському напрямку, двічі був поранений. 23 січня 2024 року Микола Кулаков загинув на бойовому завданні.

Джерело фото – фб сторінка Лисецької селищної ради

“Дружина військовослужбовця Леся Кулакова, яка нині активно волонтерить, каже, що її син гордиться батьком-героєм, а його нагороди та берет стануть сімейними реліквіями”, – йдеться в дописі.

Джерело фото – фб сторінка Лисецької селищної ради

Інформатор вдячний Миколі Кулакову за захист Батьківщини. Даніїлу бажає здоров’я.

Читайте також: Зеленський вручив відзнаку “Золота Зірка” рідним військового з Прикарпаття

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору