Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Як виглядає стадіон “Нафтовик” у Надвірній: фотосюжет

Як виглядає стадіон "Нафтовик" у Надвірній: фотосюжет

Надвірнянська міська рада планує прийняти на баланс стадіон “Нафтовик”. Як виглядає стадіон на сьогодні, дивіться у фотосюжеті.

Розповідає Інформатор.

Стадіон “Нафтовик” перебуває у власності та на балансі структури “Укрнафти” структурних підрозділів НГВУ “Нафтогаз”.

Надвірнянська міська рада спільно з депутатським корпусом докладає зусилля, щоб після завершення війни, перейняти на баланс спортивну споруду в центральній частині міста, адже Надвірнянська громада багата на різноманітні види спорту, та зацікавлена, щоб на стадіоні вирували спортивні змагання.Стадіон “Нафтовик” потребує ремонту, проте, як зазначає у відеозверненні міський голова Надвірної Зіновій Андрійович, допоки в країні війна, кошти спрямовані на допомогу ЗСУ, та не можуть бути виділені для покращення та капітального ремонту стадіону. Тому докладається максимум зусиль для того, щоб господарським методом поліпшити стан стадіону.

“Наше завдання спільно підтримувати стадіон, господарським методом народної будови. Дякую малому й середньому бізнесу, дякую власникам НГВУ “Надвірна Нафтогаз”, всім жителям громади, які на добровільних засадах стараються все зробити щоб на стадіоні вирували спортивні змагання!”-йдеться у відеозверненні.

Богдана Іванків

Читайте також: На Франківщині невідомі зробили врізку і здійснюють відбір газу

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору