Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Спортивні ігри на свіжому повітрі: де з користю провести час у Надвірній

Спортивні ігри на свіжому повітрі: де з користю провести час у Надвірній

З настанням теплої пори діти й дорослі намагаються більше часу проводити на вулиці. Що може бути краще за свіже повітря, чисте сонячне небо та цікаві розваги?

Розповідає Інформатор.

Активний відпочинок не тільки веселий, але й шалено корисний, тому можна сміливо відкласти гаджети в сторону, зібрати компанію, натягнути зручне взуття та приготуватися цікаво провести час.

Настільний теніс на свіжому повітрі

Настільний теніс — вид спорту, у якому використовують спеціальні ракетки та ігровий стіл, розмежований сіткою навпіл. Гра може проходити між двома суперниками або двома парами суперників. Зіграти у настільний теніс, на свіжому повітрі у Надвірній, можна у парку імені Івана Франка

Скейтпарк

Катання на скейтбордах, самокатах, роликах та велосипедах це звичайно весело та цікаво, проте цікавіше виконувати трюки. Для цього у Надвірній збудовано скейтпарк, на якому представлені трампліни різного розміру.Скейтпарк знаходиться у Надвірнянському парку імені Івана Франка.

Баскетбольні майданчики 

Що може бути кращим, аніж в гарну погоду, зібрати команду друзів та зіграти у баскетбол на свіжому повітрі, ще й бонусом отримати багато позитивних емоцій. Зіграти у баскетбол можна у парку імені Івана Франка та біля стадіону “Нафтовик”, на спеціально виділеному майданчику.

Міні футбольне поле у Надвірній

Футбол — це, мабуть, найулюбленіша розвага дітлахів та дорослих. Так і кортить поганяти у мʼяча, коли надворі сонячно.Зіграти у футбол на свіжому повітрі у Надвірній ви зможете на міні футбольному полі від Надвірнянського ліцею №1 та на міні полі біля стадіону “Нафтовик”.

Богдана Іванків

Головне фото згенеровано ШІ.

Читайте також: Де у Надвірній зайнятись спортом І підбірка спортзалів

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору