Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

П’яний водій автобуса катався по Івано-Франківську без прав

Намагався відкупитися: у Франківську зупинили водія автобуса на підпитку

В Івано-Франківську патрульні зупинили водія автобуса Богдан, з ознаками алкогольного сп’яніння та без прав. 

Повідомляє Інформатор покликаючись на патрульну поліцію.

7 квітня на вулиці Тролейбусній патрульні зупинили водія автобуса Богдан за порушення правил дорожнього руху. Надалі, під час спілкування інспектори виявили у водія ознаки алкогольного спʼяніння та відсутність прав. Від освідчення на стан алкогольного сп’яніння останній відмовився.

Крім того, водій автобуса намагався дати патрульним хабар.

“Під час складання поліцейськими відповідних адмінматеріалів, аби уникнути відповідальності, 58-річний водій запропонував поліцейським “вирішити питання” за допомогою грошей. Патрульні неодноразово наголошували на кримінальній відповідальності за пропозицію хабара, та чоловік поклав на сидіння службової автівки 1150 гривень та 100 доларів США”, – повідомили у відомстві.

За порушення правил дорожнього руху поліцейські склали на водія матеріали за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан спʼяніння) і ст. 126 (Керування автомобілем без відповідних документів) та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Додатково, за пропозицію надання неправомірної вигоди службовій особі передбачено кримінальну відповідальність за статтею 369 ККУ.

Читайте також: У двох перехожих у Франківську патрульні виявили ймовірні наркотики

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору