Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Весняний лук – найбільш трендові аутфіти 2024

Весняний лук – найбільш трендові аутфіти 2024

Ця стаття корисна насамперед для чоловіків. Адже у ній йдеться про чоловічу моду весни 2024. Ви дізнаєтесь про суперпопулярні тренди та отримаєте експертні поради, як поєднати їх у своєму образі.

Які кольори актуальні для чоловіків у весняному сезоні 2024?

Деякі кольори залишаються популярними з попередніх сезонів, але й з’являються новинки. Отож не втрачає своєї привабливості колір хакі та в цілому стиль мілітарі. А ще на модному піку досі є речі з деніму, особливо луки total денім у класичному натурально-синьому кольорі. Такий елемент гардероба як джинсові шорти чоловічі, в комбінації з футболкою та сорочкою оверсайз виглядають надзвичайно трендово.

З новинок цієї весни стильними будуть речі яскравих неонових кольорів, а саме: зелений, рожевий та всі відтінки помаранчевого. Але такі луки відразу привертають увагу, тому підбирати деталі треба дуже ретельно. Краще створювати монохромні аутфіти або образи з одним яскравим акцентом.

Що стосується принтів, то можете обирати серед шашки, «шотландки» та навіть квіткових візерунків. Останні – вибір для сміливих. А на загал будь-яка клітинка – чи то у светрах, чи то у верхньому одязі – буде доречною.

Джинсові шорти CROPP

Тренди чоловічого одягу весна 2024

Почнемо з найбільш банального та звичного стилю для кожного – класичний спорт. Він включає традиційні спортивні костюми, спортивні футболки, бомбери та відповідне спортивне взуття. Дещо незвичайним комусь може здатися стиль спортшик – поєднання класичних та спортивних елементів. Наприклад, сорочка з краваткою й худі поверх та джогери з дербі.

До речі, ви не помилитесь, якщо оберете для своїх повсякденних луків шорти. Цьогоріч трендовими вважаються найрізноманітніші моделі: вільні бермуди, мікрошорти, «офісні» шорти у комплекті з піджаком. Окрім того, спортивні шорти чоловічі чудово поєднуються зі світшотами та класичними сорочками й лоферами або сліпонами.

Можна придивитися й до стилю преппі, який зараз знову набирає актуальності. Він передає вайб американських університетських образів. Наприклад, картаті піджаки, штани та светри. Також у цьому стилі досить поширені світшоти та сорочки з лого.

Для прохолодної погоди актуальними є в’язані вироби – светри, жилети, кардигани. Проте важливо, щоб вони були насиченими, кольоровими, яскравими.

З утилітарних образів можете звернути увагу на комбінезони та оверсайз жилети з великою кількістю кишень.

спортивні чоловічі шорти cropp

Як вибрати свій особливий і неповторний стиль?

По-перше, не бійтесь відступати від традиційних рамок й пробувати щось нове. Стандартні футболки та джинси носять усі. Ви ж можете обрати шорти карго чоловічі та яскраву жилетку або сорочку поверх футболки чи майки. Або ж поєднати з класичним верхом об’ємні штани гіпер оверсайз, які у весняно-літньому сезоні вважаються дуже стильними.

По-друге, пробуйте експериментувати з формами та кольорами. До прикладу, комбінація з приталеного верху й широкого низу або навпаки додає вам своєрідного міського шику. Також можете взяти один яскравий елемент одягу – футболку чи шорти – і вписати його у загальну колірну гаму нейтральних відтінків.

Підбираючи урбаністичний образ, керуйтеся власним комфортом та функціональністю виробів. Тож якщо широкі штани створюють для вас дискомфорт, обирайте ті, в яких справді зручно. Не женіться лише за трендами.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору