Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Найкращі способи пересування по США

Найкращі способи пересування по США

Перед початком подорожі вам потрібно буде врахувати багато речей, починаючи від захисту ваших особистих даних за допомогою ВПН США і закінчуючи плануванням маршруту.

Найголовніше, вам потрібно вирішити, як ви будете пересуватися. Ми написали цю коротку статтю, щоб пояснити найкращі доступні методи.

Подорож автомобілем

Ідея круїзу по шосе – це те, що змушує багатьох людей хотіти подорожувати по США в першу чергу. Водіння автомобіля дає вам свободу їхати туди, куди ви хочете, і досліджувати країну у своєму власному темпі. Більше того, ви можете дістатися до сільської місцевості та національних парків на машині.

Іноземні водії можуть їздити в США до 12 місяців, використовуючи водійське посвідчення своєї країни. Проте міжнародне посвідчення водія (IDP) може надати вам більше довіри з боку дорожньої поліції країни. Це особливо актуально, якщо офіційною мовою вашої країни не є англійська.

Подорож залізницею

Найкращі способи пересування по США

Потяги рідко є найшвидшим або найдешевшим способом подорожувати по США. Але вони можуть бути приємним і розслаблюючим способом побачити країну, особливо якщо ви подорожуєте західними двоповерховими поїздами Superliner. Як правило, поїздка поїздом у післяобідній час – це найкращий шанс уникнути переповненого вагону. Якщо вам потрібно їхати вранці, оберіть інший вид транспорту.

Подорож автобусом

Автобус – найдоступніший варіант пересування між містами. Автобуси в США, як правило, надійні, чисті та комфортні. Вони також дають вам чудову можливість побачити сільську місцевість.

Greyhound – основна міжміська автобусна компанія, що пропонує маршрути по всій країні. Автобуси курсують цілодобово по всіх основних магістралях. Але, можливо, вам доведеться пересісти на місцеву автобусну систему, щоб дістатися до менших міст або сільської місцевості.

Подорож літаком

Найкращі способи пересування по США

Літак – найкращий варіант, якщо у вас мало часу і вам потрібно подолати великі відстані. Країна має добре розвинену систему авіаперевезень. Незліченна кількість конкуруючих авіакомпаній, аеропортів та щоденних рейсів полегшують перетин країни.

Нещодавні високі ціни на паливо зробили перельоти дорожчими, ніж раніше. Але для деяких подорожей літати все ще дешевше, ніж їхати поїздом. Подорожуйте однією з нових бюджетних авіакомпаній, таких як Spirit або Ryanair, щоб зменшити свої витрати.

Що робити?

Вибір виду транспорту для подорожі по США залежить від того, які враження ви хочете отримати. Потяги та автобуси чудово підходять для того, щоб сидіти склавши руки і насолоджуватися краєвидами, в той час як автомобіль дозволить вам відірватися від второваних доріг. Але літак – найкращий вибір, якщо вам потрібно швидко кудись дістатися.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору