Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Двоє франківців обікрали житло: злодіїв затримали

Двоє франківців обікрали житло: злодіїв затримали

Минулих вихідних до Снятинських поліцейських звернулась 42-річна мешканка Заболотівської тергромади. Заявниця повідомила, що невідомі особи обікрали її помешкання.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на поліцію Івано-Франківської області.

Крадіїв за лічені години після скоєння злочину та встановили обставини злочину.

Оперативники карного розшуку правоохоронці Снятинщини затримали крадіїв у Коломийському районі за декілька годин після вчинення злочину. Йдеться про 45 та 30-річного мешканців Івано-Франківська.

З’ясувалося, що фігуранти вночі пошкодили вікно та проникли в середину будівлі. Опісля, з помешкання викрали грошові кошти, золоті вироби та банківську карту.

При поверхневому огляді у затриманих вилучено викрадене майно.

За скоєне крадіям загрожує максимальне покарання. А це до 8 років ув’язнення. У поліції  також зазначили, що в них за плечима чималий кримінальний досвід.

Крадіїв затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Їм вже повідомили про підозру і невдовзі суд обере їм запобіжний захід.

Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину. Крім того, правоохоронці встановлюють їх причетність до інших схожих злочинів.

Читайте також: Був у розшуку за виготовлення наркотиків: біля кордону з Польщею затримали прикарпатця.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору