Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Пенсіонерка побила сусідку палкою через фото: що присудив Надвірнянський суд

Надвірнянський суд виніс вирок пенсіонерці, яка надала тілесних ушкоджень сусідці. Через що стався конфлікт — читайте у статті.

Розповідає Інформатор.

Судовий реєстр зазначає, конфлікт відбувся 18 жовтня 2023 року. Обвинувачена особа пенсіонерка, жителька села Битків, Надвірнянського району.

Жінка працюючи на городі, запідозрила, що її сусідка проходячи повз будинок знімає її на телефон. Зробивши словесне зауваження обвинувачена не витримала такої поведінки, на емоціях взяла дерев’яну палицю та один раз вдарила по передпліччю правої руки потерпілої в той час, як вона підняла руку догори захищаючись від удару.

Обвинувачена визнала себе винною та додатково пояснила, що зазначені дії вона вчинила, перебуваючи у стресовому стані, після смерті сина, на ґрунті неприязних стосунків із потерпілою, тому знервовано відреагувала на зйомки її подвір’я.

Суд визнав пенсіонерку винною  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України та призначив покарання у вигляді штрафу, в розмірі п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Читайте також: На Надвірнянщині живим коридором зустріли полеглого Героя

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору