Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп для прикарпатців на 18 квітня

Ранок почався на Прикарпатті тривожно, але дякуємо силам ППО за наш захист. Через ворожу атаку дронами ніхто не постраждав, детальніше про неспокійний початок дня тут. Отож що нам порадять зорі сьогодні? Дізнаймось разом! 

Повідомляє Інформатор 

Овен: Сьогодні зорі  рекомендують вам вдягатися тепліше, оскільки на Прикарпаття прийшло похолодання. Очікуються заморозки! Ми про це писали вчора, можете ознайомитися тут.

Телець: Для вас сьогодні буде сприятливий день для мандрівки в гори. До слова, Карпати геть засніжило, тому радимо насолодитися останніми краєвидами на гори в снігу в цьому сезоні. Або можете поглянути на наш фотореп з Гуцульщини.

Близнюки: Вам потрібно сьогодні задонатити з подвійною силою на ЗСУ. Відразу додаємо покликання на активний та перевірений збір.

Рак: Вам сьогодні радимо відпочити. Почитайте книжку вдома в затишку, поки за вікном дощить. Це дуже атмосферно.

Лев: Для вас зорі підготували романтичний вечір зі своєю другою половинкою. Ви можете разом приготувати улюблену страву та смакувати нею з коханою людиною.

Діва: Вам сьогодні доведеться багато працювати! Проте ввечері рекомендуємо зайнятися легким спортом та прийняти ванну. Виділіть годинку для повного релаксу.

Терези: На вас чекає домашнє прибирання. У свіжо прибраному домі завжди легше дихається. Прочиніть вікна ненадовго, запустіть в кімнати весняне прохолодне повітря, проте будьте обережні! Хвороби не чекають.

Скорпіон: Вам сьогодні варто звернути увагу на здоров’я. Респіраторні захворювання підстерігають нас саме навесні, тому вживайте вітаміни. Проте нагадуємо — попередньо потрібно порадитися з лікарем.

Стрілець: Зорі віщують вам день пізнання, тому радимо відвідати кінотеатри саме сьогодні. До прикладу, переглянути стрічку “Фелікс і я”. Детальніше тут.

Козеріг: Проведіть час з тваринами. Якщо маєте улюбленців, то побалуйте їх смачненьким.

Водолій: Час для мистецтва. Всесвіт радить вам сьогодні ввечері вийти на прогулянку містом з парасолькою в одній руці та камерою в іншій. Саме час зробити фото вечірнього міста.

Риби: Ваш день буде сповнений клопотів та роботи, проте не забувайте про себе. Вдягайтеся тепліше, смачно поснідайте зранку та повечеряйте ввечері, а потім проведіть час за улюбленим хобі.

Щоб не віщували зорі, якою б не була погода, пам’ятайте, що ваш настрій цілком і повністю залежить від вас. Тож бережіть себе, одягайтеся тепліше та читайте Інформатор.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору