Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Стало відомо, хто виграв тендер на закупівлю 15 дронів для Франківська

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради після проведення торгів та визначення переможця, але згодом скасував рішення та змінив постачальника. 

Повідомляє Інформатор покликаючись на електронну систему закупівель

Після проведення торгів, одразу на три тендери, виконавчий комітет уклав угоду з компанією ТОВ “ІНКОС ІНДАСТРІ”, але згодом відхилив рішення по двох з них та обрав іншого переможця.

Згідно з рішенням про скасування угоди, стало відомо, що через затримку на кордоні дрони не зможуть бути доставлені до 24 квітня. Компанії вдалося закрити лише одну угоду. Переможцем інших закупівель стала компанія ТОВ “007М”.

Компанія ТОВ “ІНКОС ІНДАСТРІ”, яка надає послуги у майже ста напрямках, поставить лише 5 дроні Mavic 3 Fly More Combo за 464 тис. 500 гривень.

Що відомо про компанію? 

ТОВ “ІНКОС ІНДАСТРІ” була зареєстрована 20 березня 2023 року в місті Києві, керівником та бухгалтером компанії є Анікін Геннадій Павлович. Основний вид діяльності — неспеціалізована оптова торгівля.

Крім основних відомостей, компанія стала фігурантом гучного розслідування, щодо закупівлі дронів для виконавчого комітету Криворізької міської ради.

Що відомо про ТОВ “007М”.

Компанія зареєстрована в Закарпатській області, село Минай, у червні 2022 році. Засновником та керівником компанії виступає Мигдалецький  Іван Васильович. Статутний капітал компанії 100 тис. гривень. Надає послуги в 19 напрямках, основний вид діяльності оптова торгівля електронним і телекомунікаційним устаткованням, деталями до нього.

За даними YouControl, компанія має чисту репутацію та не була фігурантом розслідувань.

Тож, згідно з тендерною документацією, компанія поставить 10  дронів за 930 тис. гривень.

Нагадаємо, строк поставки товарів повинен бути здійснений до 24 квітня 2024 року.

Читайте також: Три тендери на дрони: Івано-Франківська міська рада закупить 15 мавіків,

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору