Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

До лікарні госпіталізовані водій легковика, лікар та фельдшер ШМД: деталі аварії у Калуші

До лікарні госпіталізовані водій легковика, лікар та фельдшер ШМД: деталі аварії у Калуші

Вчора, 26 квітня, о 17:15 між населеними пунктами Калуш та Вістова зіткнулися карета швидкої та легковий автомобіль. Поліцейські з’ясовують деталі аварії.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Поліцію області

Як повідомляли вчора з місця події, колеги з Калуша зіткнулися автомобіль “Шкода”, що рухався з Івано-Франківська на Калуш, та швидка, яка, ймовірно, повертала на заправку.

На місці автопригоди поліцейські з’ясували, що 68-річний водій карети ШМД мешканець Новицької тергромади, рухався у напрямку Івано-Франківська, здійснив маневр повороту на АЗС. Водій не надав перевагу в русі та зіткнувся з автомобілем “Skoda SUPERB”, яким керував 30-річний мешканець Калуша.

Відтак, внаслідок автопригоди отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні: керманич автомобіля “Skoda SUPERB”, лікар та фельдшер швидкої медичної допомоги, 1958 та 2004 р.н..

Водії автомобілів освідувані на стан сп’яніння – тверезі.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Інформатор закликає всіх учасників дорожнього руху дотримуватись ПДР.

Читайте також: На Франківщині зупинили водія, який кермував автомобілем напідпитку

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору