Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Ураган” переміг рівненську команду у першому матчі чвертьфіналу Екстраліги

"Ураган" переміг рівненську команду у першому матчі чвертьфіналу Екстраліги

Франківський футбольний клуб “Ураган” у першому матчі 1/4 фіналу Екстраліги переміг рівненський “Кардинал”. Матч відбувся у Рівному.

Повідомляє Інформатор 

У першому таймі на другій хвилині матчу рахунок відкрили франківці. Передачу Ігоря Корсуна головою замкнув Артем Фаренюк.

Через п’ять хвилин, на сьомій хвилині матчу, рахунок зрівнює капітан команди з Рівного Михайло Волянюк. За 15 хвилин до перерви він забив другий гол та вивів “Кардинал” вперед — 2:1.

Після перерви “Ураган” нав’язав свою гру супернику. Станіслав Моспан ударом з далекої відстані влучив у поперечину, а далі м’яч потрапив у воротаря та ворота. 2:2 — франківці зрівняли рахунок.

Потім менш ніж за хвилину Михайло Грицина виводить команду вперед — 3:2. “Ураган” не зупиняється і продовжує атакувати. Наступним у воротах рівнян влучив Ігор Корсун — 4:2. Далі гол на свій рахунок записав  Михайло Грицина.

Ще три голина рахунку Ігоря Корсуна та Станіслава Моспана. Врятувати ситуацію в матчі рівненському “Кардиналу” не вдалося.  7:2 — рахунок гри на користь франківського “Урагану”.

Подальша доля чвертьфіналу вирішиться 11-12 травня, оскільки за правилами Екстраліги суперники зіграють серію до двох перемог однієї з команд. Матчі пройдуть в Івано-Франківську.

Інформатор вітає НФК “Ураган” з перемогою у першому матчі.

Читайте також: Боролися 13 команд: результати змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору