Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Влучання в об’єкт критичної інфраструктури та пожежа | наслідки ворожої атаки на Прикарпатті

В ніч з 26 на 27 квітня росія вкотре атакувала Україну “Калібрами”, “Іскандерами” та “Х-ми”. ДТЕК повідомила про влучання у 4 їхні ТЕС в Україні. Також постраждало і Прикарпаття. 

Повідомляє Інформатор.

Перше тривога почалась о 22:57 вечора і тривала до 23:59.

Протягом години журналісти Суспільного двічі повідомили про звуки вибухів.

Також наші журналісти в області зафіксували стрибки в енергосистемі, проте будь-яких підтверджень офіційних ще не було.

О 3:57 надійшло повідомлення про повітряну тривогу в області, яка тривала до 6 ранку.

Наразі маємо від Світлани Онищук та ДСНС області підтвердження про влучання ворога по Франківщині. Постраждав об’єкт критичної інфраструктури й на місці спалахнула пожежа.

Ворог знову завдав масованого удару по мирних містах. На Прикарпатті ціллю став об’єкт критичної інфраструктури. Унаслідок удару виникла пожежа, до ліквідації якої були залучені відповідні служби. На щастя, обійшлось без постраждалих“, – так прокоментувала російську атаку голова Івано-Франківської ОВА.

За цю тривожну ніч ППО знищило 21 ракету із 34-ї повітряного, наземного та морського базування: Це “Калібри”, “Іскандери” та “Х-си”.

Дякуємо ЗСУ та силам ППО за захист! Прикарпатці, зберігаємо спокій, реагуємо на кожну тривогу та не перевантажуймо енергосистему! Тримайте зарядженими телефони та павербанки, проте не вмикайте прилади, які використовують багато електроенергії. Допоможімо нашим енергетикам налагодити роботу після ворожої російської атаки разом.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору