Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Близнюкам – святити вербу, Тельцям – її остерігатись: порадний гороскоп для франківців на 28 квітня

Для когось — святковий день, для когось — черговий вихідний. Інформатор підготував порадний гороскоп для всіх знаків зодіаку. 

Інформатор розкаже, що варто робити та чого остерігатись.

Універсальна порада, для всіх знаків зодіаку – задонатити на ЗСУ!

Овен

У неділю час відпочити на природі, тим паче, що погода обіцяє бути теплою та не дощовою. Не втрачайте можливість, запрошуйте друзів та рідних на прогулянку.

Телець

Сьогодні верба всіх “б’є”, а особливо — Тельців. Будьте обачні!

Близнюки

Вам сьогодні всесвіт радить сходити до церкви та посвятити Вербні гілочки, або як кажуть в народі — шутку. Якщо ж ви не є релігійною людиною, то просто зробіть добрий вчинок: погодуйте безпритульну тваринку, допоможіть людям похилого віку чи задонатьте.

Рак

Якщо ви шукаєте стильні картинки для привітання з Вербною неділею, то вам в поміч наша добірка. Напишіть близьким вам людям, поспілкуйтесь більше, ніж зазвичай. Життя непередбачуване, тому використайте кожну мить.

Лев

Вам сьогодні зорі віщують запашну каву, смачний сніданок та додаткові декілька годин в ліжку. Забудьте про тайменеджент, відключіть сповіщення на телефоні та послухайте ранкову тишу міста.

Діва

Всесвіт підказує зробити наступне: зробити легку розминку, випити стакан води та увімкнути улюблені треки. Потанцюйте та зарядіться енергією на увесь наступний день.

Терези

Зорі підказують — відведіть час на саморозвиток. Це може бути читання книг, вивчення англійської, урок танців чи перегляд документального фільму. Щодо останнього маємо рекомендацію — роботу Віталія Гордієнка “Феномен Івасюка“. Дізнайтеся більше про автора улюблених “Поведи мене в гори” та “Пісня поміж нас”.

Скорпіон

Плескайте в долоні! Сьогодні час шопінгу! Весна вже близько, тому час обрати нові луки, щоб сяяти на вулицях Франківська.

Стрілець

Для вас зорі пророкують активну підготовку до Великодня. Купіть кошик, рушничок та свічки.

Козоріг

Вам зорі сьогодні пророкують розумову працю. Можете дослідити історичні факти, наприклад “Як у давнину виглядало село Пасічна на Надвірнянщині | підбірка ретро-фото” або дізнатися про “День останньої страти в Івано-Франківську”.

Водолій

Сьогодні у вас день донатів. Надішліть по 20 гривень на 5 різних зборів. Сьогодні це ваш астрологічний обов’язок.

Риби

Вам сьогодні потрібна вода. Йдіть до міського озера або до того, що в парку Шевченка. Побудьте на березі, поспостерігайте за плином води та відновіть свої сили перед робочим днем!

Щоб не віщували зорі, якою б не була погода, пам’ятайте, що ваш настрій цілком і повністю залежить від вас. Тож бережіть себе, одягайтеся тепліше та читайте Інформатор.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору