Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Скільки коштує помити вікна у Франківську перед Великоднем

Скільки коштує помити вікна у Франківську перед Великоднем

Перед Великоднем, кожен з нас прагне привести свій дім до ідеального порядку, а миття вікон є однією з традицій. Це не лише про чистоту, а й про залучення позитивної енергії та щастя. Але скільки ж коштує помити вікна в Івано-Франківську?

Ціни на послуги дізнавався Інформатор

Вартість миття може варіюватися залежно від розміру вікон, поверху, сезонного миття, чи після ремонту, а також ціна залежить від обраної компанії.

Поспілкувавшись з клінінговими компаніями, ми дізналися, що ціна миття вікон в Івано-Франківську складає 60 гривень за м/кв., в цю ціну входить миття вікон з двох сторін, а також не враховується поверх.

В іншій компанії нам повідомили, що ціна стартує від 70 грн за квадратний метр, миття з однієї сторони. Тобто, за миття з двох сторін ціна збільшиться до 140 грн за квадратний метр. Окремо вам доведеться заплатити за доїзд працівника клінінгової компанії до вашого дому.

Деякі клінінгові компанії використовують індивідуальний підхід до розрахунку послуг. Враховуючи в послуги не тільки величину вікна, але і поверх. Наприклад за миття стандартного вікна висотою 1,2 м та шириною 1 м, за одну секцію ціна розпочинається від 150 гривень, а якщо миття вікон припадає вище ніж на 5 поверх ціна збільшується.

Звісно, ви можете вибрати самостійне миття вікон, що буде значно дешевше, але вимагатиме вашого часу та зусиль. Якщо ж ви вирішите скористатися послугами професіоналів, не забудьте порівняти ціни та відгуки різних компаній, щоб знайти найкращий варіант для себе.

Традиційно, найкращим часом для миття вікон вважається Чистий четвер, коли вода, за повір’ями, набуває цілющих властивостей. Це також час, коли багато хто вірить у залучення грошової енергії та щастя через чисті вікна. Деякі навіть радять мити вікна червоною тканиною, додавати монетки та сіль до води, щоб залучити фінансове благополуччя та захист від негативу.

Пам’ятайте, що миття вікон перед Великоднем – це не лише про чистоту, а й про підготовку до свята, яке символізує нове життя та відродження. Таким чином, ви не лише очищаєте свій дім, а й залучаєте позитивні зміни у своє майбутнє.

Читайте також: Ціни на яйця в Івано-Франківську перед Великоднем

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Артем Барабаш

Нагору