Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Малюнки дітей військовополонених представлять 5 травня у Франківську

На Великдень, 5 травня, відбудеться чергова акція-нагадування “Не мовчи! Полон вбиває!”. Цього разу своє “слово” скажуть діти полонених воїнів.

Повідомляє Інформатор.

Вже ось як два роки родини військовополонених виходять на вулиці міст як в Україні, так і у світі, щоб домогтися звільнення з полону азовців Маріупольського гарнізону, всіх полонених та зниклих безвісти.

Не виняток і ця неділя, 5 травня. У день Христового воскресіння, біля ратуші, зберуться діти воїнів, щоб відкрити виставку малюнків.

“Нагадати світу і дати надію на порятунок тим, хто в неволі. Прийдіть і подивіться на дитячі малюнки, які вже два роки чекають своїх рідних з полону. Прийдіть побути їхнім голосом”, – закликає організаторка акції Лілія Гуртовська. Дівчина виховує маленького сина сама, поки її чоловік у полоні ворога.

Нагадаємо, що 30 квітня Івано-Франківська міська рада прийняла звернення щодо розшуку зниклих безвісти та визволення з полону захисників України після виступу матері азовця та чоловіка Лілії Ірини Іванової.

Рідні військовополонених звернулися до влади з проханням вжити усіх заходів для пошуку, встановлення фактичних місць перебування безвісти зниклих та повернення з полону.

Цієї неділі ви також можете долучитися до боротьби за наших воїнів.

5 травня, о 13:00 потрібно прийти до ратуші й підтримати дітей Героїв.

Не забувайте, що “ПОЛОН ВБИВАЄ”!

Читати також:  Сигналь! Акція-нагадування про військовополонених у Франківську | фото та відео

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору