Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Меблі для дому – кілька порад для вдалого вибору

Меблі для дому – кілька порад для вдалого вибору

У сучасному світі цінується комфорт та затишок. Адже після важкого робочого дня так хочеться повернутися додому і насолоджуватися саме комфортом та затишком. Один із способів досягти цього ефекту – облаштувати правильний інтер’єр. Що це значить?

Це значить, що треба підібрати вдало меблі для дому, які з одного боку вписуються у приміщення за стилістичною концепцією, а з другого – гарантують відповідність стандартам ергономіки. А саме такі моделі ергономічні і здатні забезпечити комфорт людині. Також сучасний споживач велику увагу приділяє питанню екологічності. Але всі меблі для дому, які представлені на сайті інтернет магазину МебельОк відповідають екологічним стандартам і виготовлені з безпечних матеріалів. Тому сміливо «відкриваємо» каталог і підбираємо класні рішення для власної оселі.

Для кожної кімнати свої меблі

Перше питання, яке виникає, коли знайомишся з асортиментом меблів для дому – навіщо це величезне різноманіття. Виявляється все просто, для кожного типу приміщення, для кожної кімнати виробники пропонують свої рішення. Так, меблі для дому бувають для:

  • Дитячої;
  • Спальні;
  • Бібліотеки;
  • Кабінету;
  • Вітальні;
  • Їдальні;
  • Передпокою;
  • Кухні;
  • Ванни;
  • Балкону/тераси і т.д.

Відрізняються запропоновані модулі матеріалами, що використовуються, фурнітурою та дизайном. І, безперечно, конструкція у кожного модулю своя. Наприклад, у кожному будинку чи квартирі знайдеться місце для шафи, причому не однієї. Але це будуть різні за конструкцією модулі бо в спальні у вас шафа для одягу, а на кухні – для посуду, у вітальні – для розміщення декоративних елементів, а в дитячій – для іграшок.

Сучасна меблева індустрія використовує як класичні рішення, так і інноваційні технології та унікальні комплектуючі які фактично звичайні меблі для дому перетворюють на трансформери. Мова про крісла, які здатні перетворитися на дивани, або про дивани, які взагалі дуже просто перетворити на ліжко. Всі ці рішення доступні і це дозволяє підібрати меблі для дому з урахуванням усіх факторів, починаючи з розмірів приміщення, закінчуючи стилістикою и декором.

Меблі для дому – кілька порад для вдалого вибору

Також запропоновані рішення відрізняються за ціною. Тому якщо ви поціновував індивідуальних інтер’єрів – для вас ексклюзивні серії і навіть меблі, виконані під замовлення. Якщо бюджет обмежений – для вас колекції в середньому сегменті та навіть в економ форматі. При цьому ні за якість, ні за ергономічність чи екологічність хвилюватися не доведеться. Бо всі без виключення рішення, представлені на сайті інтернет гіпермаркету MebelOk, відповідають високим стандартам ергономіки, екологічності, надійності. Також модулі відрізняються модними фасонами та різноманіттям дизайнів в плані стилістики. А це значить що меблі для дому ви підберете і для житла в стилі Лофт і для оселі з класичними інтер’єрами.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору