Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Загинули за Україну: Прикарпаття втратило трьох героїв

Загинули за Україну: Прикарпаття втратило трьох героїв

Наша держава продовжує втрачати воїнів, які обороняли власну землю від окупантів. Стало відомо про загибель трьох Героїв.

З сумом повідомляє Інформатор.

Тлумацька громада втратила військовослужбовця Андрія Саєнка

Андрій Саєнко — родом із села Грушка. Народився 23 грудня 1987 року. Чоловік служив матросом, стрільцем-снайпером. Загинув на Донецькому напрямку.

Про смерть земляка повідомили на Facebook-сторінці Тлумацької міської ради.

“Військовослужбовець вважався зниклим безвісти, однак після процедури ідентифікації було встановлено, що захисник загинув під час виконання бойового завдання”, — йдеться у дописі.

Пасічнянська громада втратила військовослужбовця Руслана Годзюру

Руслан Годзюр народився у 1986 році та проживав у селищі Битків Пасічнянської громади. Чоловіка призвали до лав Збройних сил України на початку липня 2023 року. У лютому 2024 він отримав важке поранення.

Про загибель земляка повідомив голова Пасічнянської громади Андрій Гунда.

“Проходив лікування, переніс кілька складних операцій, пізніше перебував на реабілітації. На жаль, зранений організм не витримав наслідків отриманих важких поранень. Через жорстоку війну двоє дітей втратили батька, а наша громада — вірного сина України”, — йдеться у дописі.

Дубівська громада втратила військовослужбовця Тараса Русаля

Тарас Русаль — житель села Князівське. Народився 11 січня 1968 року.

Чоловік став на захист України 25 лютого 2022 року. Служив стрільцем відділення супроводження взводу охорони роти забезпечення пальним та мастильними матеріалами 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Про смерть земляка повідомив на своїй Facebook-сторінці голова громади Олександр Мухар.

“В нашу громаду надійшло офіційне повідомлення з сумною звісткою про загибель 03.05.2024 року, від отриманих поранень внаслідок артилерійського обстрілу, в боротьбі з російськими окупантами поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області. Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, родині, друзям, побратимам та всім, хто знав нашого Захисника. Вічна, світла пам’ять і безмежна шана ГЕРОЮ”, — йдеться у дописі.

Щирі співчуття родинам й близьким полеглих Героїв. Вічна пам’ять Героям!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору