Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

День матері 2024: листівки та привітання

День матері – це одне з найзворушливіших свят, бо мама – це та людина, яка завжди зрозуміє, пробачить і буде безумовно любити, попри все. В Україні свято, як і в багатьох інших країнах світу, відзначають у другу неділю травня. Цьогоріч це – 12 травня. 

Інформатор вітає усіх матусь з цим світлим святом і підготувала листівки, аби ви не забули привітати своїх мам.

Мамочка моя! У цей день кажу “Спасибі” за те, що ти є і завдяки тобі є я. Бажаю ще довгі роки радувати нас своєю турботою, дарувати мудрі поради й залишатися найнадійнішим тилом.

Люба матусю, вітаю тебе з цим святом — Днем матері! Ти єдина та найдорожча в цілому світі, і не можна підібрати слів подяки, любові та безмежної поваги до тебе, моя рідна. Будь завжди молодою та щасливою, нехай кожен день буде тобі в радість, а сонечко світить для тебе та зігріває душу. Люблю тебе, моя матусю!

Спасибі за життя, Мамо! З Днем Матері! Я шалено люблю тебе і ціную, знай це. Я хочу побажати тобі всього найпрекраснішого що тільки є в цьому світі, нехай твоє життя завжди буде щасливим і яскравим! Я поруч!

Низько вклоняємось Вам, Мамо, за Ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Тож здоров’я Вам, тепла і благополуччя. Хай під променями травневого сонця розтануть усі Ваші негаразди!

Матусю моя золота, вітаю тебе із Днем матері! Дякую тобі та Богу за те, що ти в мене є — найкраща, найласкавіша мама у світі. Будь щаслива, живи довгі роки та ніколи не хворій. Люблю тебе, моя рідна!

Матусю, рідна моя, вітаю тебе з Днем матері! Бажаю душевного тепла, величезного щастя і гармонії. Ти у мене найкраща на світі! Завжди залишайся такою ж променистою, доброю, ніжною і красивою. Нехай усі твої мрії збуваються, а очі світяться радістю і не знають тривог. Люблю тебе всім серцем! Дякую тобі за працю, виховання і нескінченну турботу.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору