Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Куди піти в Івано-Франківську 14 травня?

14 травня в Івано-Франківську можна буде відвідати виставу, послухати як колумбієць співає Українською. Долучитися до тренінгу з таргету та побувати на презентації книги. 

Інформатор зібрав все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець.

Тренінг “Я — таргетолог” 

Відкрийте для себе унікальні можливості цього курсу, щоб стати експертом у цільовому маркетингу. Незалежно від вашого досвіду, цей курс надасть вам необхідні знання та навички для успішного розвитку у цій галузі.

Програма курсу включає:

  • Основи таргетингу та його вплив на ефективність маркетингових кампаній;
  • Практичні методи визначення цільової аудиторії та створення персоналізованих стратегій;
  • Використання інструментів цифрового маркетингу для досягнення максимальних результатів.

Не пропустіть цю можливість покращити свої навички та підняти свою кар’єру на новий рівень. Реєструйтеся прямо зараз та отримайте доступ до цінних знань!

Обов’язково попередня реєстрація за посиланням

Де: вул. Січових Стрільців, 10, 2-й поверх (двері праворуч).

Коли: 11:30 – 16:30

Презентація роману Наталії Мельник «Жага свободи»

Книгарня «Є» Івано-Франківськ і видавництво НК Богдан запрошують 14 травня о 18:30 на презентацію дебютного роману Наталії Мельник «Жага свободи».

Модераторка: Наталія Шкорута, менеджерка івано-франківської книгарні «Є».

Наталія Мельник – письменниця-дебютантка, економіст за освітою та маркетолог за фахом. Народилася, живе і працює в Івано-Франківську. Лауреатка 5-го Всеукраїнського конкурсу ім. Григора Тютюнника.
Пише поезію, організовує літературні марафони й захоплюється українською літературою.

Свій перший роман “Жага свободи” присвячує загубленим у вирі історії іменам відважних українців, які не боялися брати до рук зброю та ставати до лав УПА. Події роману засновані на реальній родинній історії.

Про що роман «Жага свободи»?

Події роману «Жага свободи» розпочинаються у 1938 році з бажання молодої дівчини відкрити власне ательє жіночого одягу на одній із вулиць в центрі Львова. Нуся амбітна, самовпевнена та сконцентрована на власних цілях. Вона неодмінно досягла б свого. Тим паче на стику епох світ навколо відкривав безліч можливостей, особливо для жінок.

Але війна перекреслила всі плани. Який вибір повинна зробити головна героїня: втекти з охопленої війною Європи за океан чи змиритися з новими порядками? Нуся, як безліч уже безіменних для історії дівчат того часу, обирає третій шлях — боротьбу в лавах УПА. Бо жага до свободи сильніша за все. Війна є страшним словом. І, мабуть, актуальність роману про боротьбу за незалежність України у минулому столітті затерлася б часом. Але той самий ворог знову прийшов на нашу землю, щоб ставити кожного перед вибором. Складним, як і майже 100 років тому.

Де: вул. Незалежності, 31

Коли: 18:30

Зустріч з Лейфом Лонсманном та Амундом Міклебустом

В рамках проєкту «Пересувна лабораторія демократії» (Face≠Fact Info Lab) відбудеться лекція «Медіаграмотність України».

Спікери анонсованої зустрічі — Лейф Лонсманн. Медіаконсультант Nordic Journalist Center (Данія) та Амунд Міклебуст — журналіст CityMedia (Норвегія).

Мета заходу — надати інструменти, які зміцнюють здатність самостійно і незалежно оцінювати достовірність різних історій, джерел та відправників.

Де: вул. Евгена Коновальца улица, 65

Коли: 10:00

Вистава: “Зів’ялі квіти викидають”

Це історія двох актрис, колишніх «зірок» радянського кіно, і однієї молодої жінки, яка доглядає за ними в притулку для самотніх акторів. Все життя ці актриси запекло ворогували між собою, адже були суперницями в коханні до чоловіка, який виявився не вартим любові та самопожертви. І тільки наприкінці життя обидві зрозуміли, що могли б бути… найкращими і найвірнішими подругами.

Молода головна героїня роману так само переживає особисту драму, але завдяки мудрості своїх підопічних усвідомлює, що життя, яким би воно не було, – прекрасне, його не варто марнувати на тимчасову метушню. Сентиментальна історія з глибоким підтекстом, притаманним творчості Ірен Роздобудько.

Де: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, вул. Незалежності, 42

Коли: 18:00

ЯНКО: колумбієць, який співає українською. Перший тур Україною!

Українська пісня вже підкорила весь світ!

Колумбійсько-венесуельський дует у складі фронтмена Янко та віолончелістки з Венесуели — Ісамар,  виконають для Вас відомі українські пісні: «Гей соколи», «Підманула підвела», «Рідна мати моя», «Маруся», «Несе Галя воду», та багато інших.

Кожна пісня — це окрема історія, що наповнена любов’ю до України та з латиноамериканським смаком.

Де: ККЗ Арена-центр вул. Незалежності, 46.

Коли: 19:00

Читайте також: У Франківську проводитимуть благодійні екскурсії

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору