Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Театральні студії “ЖивБувПес” та “Театр в Театрі” запрошують в Карпати

Підкори Карпати разом із Театром в Театрі: Театралка 2024

Чи мріяли ви коли-небудь зануритися у магію театру серед дихання природи? Тепер у вас є ця унікальна можливість! “ЖивБувПес” та “Театр в Театрі” радять вам приєднатися до незабутньої подорожі у сонячні Карпати на шостий сезон табору “Театралка 2024”.

Організатори – це команди професійних акторських шкіл-студій заходу України: “ЖивБувПес” у місті Івано-Франківську та “Театр в Театрі” у місті Тернополі. Вони щороку об’єднують зусилля, щоб забезпечити вам найцікавіші та найпам’ятніші враження.

Акторський табір стане відмінним вибором для студійців будь-якого рівня підготовки, а також для тих, хто тільки починає свій шлях в акторському мистецтві. Вони гарантують вам неймовірний досвід, який розширить ваші горизонти і допоможе знайти власний талант.

табір театральний

В програму входять – щоденні майстер-класи з акторської майстерності, в яких ви зможете вивчити та покращити свої акторські навички під керівництвом професійних акторів кіно та театру. Також для вас будуть організовані цікаві квести, творчі завдання, а також незабутні вечори біля ватри з піснями під гітару. Крім того, будуть прогулянки мальовничими лісами, емоційні дискотеки та навіть кінні прогулянки.

живбувпес театр в театрі

На території сучасного відпочинкового комплексу CROCUS CEMP вас чекає найбільший в Україні спа-купель (чан), який є офіційним рекордсменом України за розмірами. Також є зона лофт біля річки з гамаками та місцями для відпочинку.

crocus camp

Запрошуємо вас на два заїзди: з 1 по 8 липня та з 15 по 22 липня.

Вікова категорія учасників: від 9 до 17 років.

Вартість путівки становить 12 000 гривень і включає

  • Трансфер ТернопільІвано-Франківськ ( тимчасова зупинка) – Ворохта і зворотній маршрут ВорохтаІвано-Франківськ ( тимчасова зупинка) – Тернопіль
  • проживання у комфортних будиночках
  • триразове харчування
  • екскурсії та розваги

Не втрачайте шансу на незабутню подорож до світу театру та природи разом із “ЖивБувПес” та “Театром в Театрі”.

Для детальної інформації та реєстрації звертайтесь за номером телефону:

у Івано-Франківську +380979244068 або Telegram direct

у Тернополі +380964222432 або Telegram direct

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору