Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську презентували марку 100 років від дня народження Івана Фіцаловича

Сьогодні, 15 травня в Івано-Франківській обласній філармонії імені Іри Маланюк презентували марку 100 років від дня народження Івана Фіцаловича.

Повідомляє Інформатор 

Іван Фіцалович – ім’я, яке з гордістю носить музична спільнота Івано-Франківська. Народжений на Тернопільщині, він став справжнім франківцем духом і серцем. Його життєвий шлях був присвячений музиці та вихованню молодих талантів.

Фіцалович був не лише талановитим композитором, але й надзвичайно скромною особистістю. Його музична спадщина включає багатий арсенал творів, які відображають глибину його духовності та майстерність. Він працював у дитячій музичній школі №1 ім. Миколи Лисенка, де його вклад у музичну освіту виховав цілі покоління музикантів.

На честь століття з дня народження крім концертних програм та відкриття пам’ятної дошки Івану Фіцаловичу, сьогодні було презентовано пам’ятну марку. Ця марка є символом визнання його внеску в культуру та мистецтво. Вона не тільки відзначає його особисті досягнення, але й служить нагадуванням про важливість збереження культурної спадщини.

Під час презентації, колеги по цеху, влада та рідні великого композитора згадали про вагомий внесок Фіцаловича в культурне життя Івано-Франківська.

Читайте також: Івано-Франківську обласну філармонію імені Іри Маланюк очолив новий керівник

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору