Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп для франківців | дізнайтеся, що віщують вам зорі

Інформатор підготував порадний гороскоп для всіх знаків зодіаку на сьогодні.

Повідомляє Інформатор.

Овен: Ви незчулися, а вже п’ятниця. Це означає, що пора зустрітися з друзями на літній терасі улюбленого закладу. Зорі радять вдягатися тепліше, бо вечори ще прохолодні.

Телець: Подаруйте щось коханим. Навіть невеличка дрібничка створить потрібний легкий настрій як вам, так і партнеру. У виборі покладайтеся на підказки всесвіту.

Близнюки: Вже скоро починається період ваших днів народжень, тому потрібно підготувати Wishlist. Це такий перелік бажаних подарунків, які б ви хотіли отримати від ваших друзів та рідних. Можете не зупиняти свою фантазію!

Рак: Увімкніть улюблені треки та прогуляйтеся містом. Зорі вважають, що це допоможе вам звільнити думки та почати день продуктивно.

Лев: Скуштуйте морозиво на Січових Стрільців. Зорі радять обрати найбільше порцію та їсти його біля фонтану. Все, як в дитинстві.

Діва: Зорі підказують, що ви вже точно придивились декілька образів на це літо. Що ж, саме час відправитись на шопінг!

Терези: Ви сьогодні в благодійному ударі! А це означає, що маєте можливість задонатити вдвічі більше на перевірений збір для 3 ОШБ на FPV та комплектуючі. 

Скорпіон: Ваш день має починатися зі спорту, так віщують зорі. Тому приділіть собі 15 хвилин часу на розминку. Залучайте й інших знаків зодіаку.

Стрілець: У вас сьогодні вечір творчості. Можете обирати між кіно чи театром, концертом чи вуличними музиками, бо вам сьогодні зорі пророкують культурний відпочинок.

Козеріг: Поговоріть з рідними. До когось можете завітати в гості, комусь — зателефонуйте. Час родинного спілкування.

Водолій: Ви можете скласти компанію Дівам у виборі літнього одягу та аксесуарів, та й щось придивитись собі. Нагадуємо, що головний колір 2024 року це “Peach Fuzz”, або “персиковий пух”.

Риби: Вам варто потурбуватися про здоров’я та самопочуття. Запитайте лікаря про вітаміни, які потрібно приймати регулярно, і не баріться! Турбота про себе ніколи не буває зайвою.

Щоб не віщували зорі, якою б не була погода, пам’ятайте, що ваш настрій цілком і повністю залежить від вас!

Але що точно можемо порадити — це робити донат на ЗСУ щодня.

Тож бережіть себе, читайте Інформатор та допомагайте військовим.

Головне фото згенероване ШІ. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору