Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Трагічні вихідні: на дорогах Прикарпаття під колесами авто загинула дівчина та травмувалися водії

На вихідні, 18 – 19 травня, правоохоронці зафіксували серію дорожньо-транспортних пригод в Івано-Франківській області, які призвели до трагічних наслідків.

Повідомляє Інформатор покликаючись на поліцейських.

Одна з них сталася на ділянці дороги між Заболотовом та Зібранівкою, де в результаті необережності водія “Mercedes-Benz C220” загинула 14-річна дівчина. Водій, який був тверезим на момент ДТП, не врахував дорожніх умов та вчинив наїзд на пішохода, що рухався узбіччям.

Потерпілою виявилася неповнолітня мешканка с. Рожнева Поля, Заболотівської територіальної громади, яка в темному одязі рухалась правим краєм проїзної частини дороги в попутному напрямі. У результаті ДТП підліток загинула на місці.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У іншому випадку, на автодорозі Н-10 у селі Павлівка, 40-річний водій “Suzuki Swift” спричинив зіткнення з “Skoda Fabia”, в результаті чого водій останнього отримав тілесні ушкодження. Внаслідок ДТП керманич “Skoda Fabia” отримав тілесні ушкодження та був доставлений до обласної лікарні. Обидва водії були тверезі, але неуважність одного з них призвела до неприємного інциденту.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Ці події підкреслюють важливість дотримання правил дорожнього руху та необхідність використання світловідбивних елементів, особливо в нічний час.

Поліція Прикарпаття закликає водіїв та пішоходів бути максимально уважними та обережними, аби уникнути подібних трагедій у майбутньому.

Читайте також: У Франківську зіштовхнулися “Тесла” і “Skoda”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору