Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Якою буде погода в Івано-Франківську 21 травня

Якою буде погода в Івано-Франківську 21 травня

21 травня в Івано-Франківську попри те що небо буде вкрите хмарами, мешканців та гостей міста чекає приємний день без опадів.

Розповідає Інформатор покликаючись на прогноз синоптиків

Мінімальна температура повітря вночі буде близько +9°C, а максимальна денна температура підніметься до +26°C. Небо над містом буде вкрите хмарами, які з’явиться вранці та протримаються майже увесь день, але ввечері вони почнуть розсіюватися.

Вітер буде легким і змінним, зі швидкістю від 1.6 до 2.6 м/сек, що забезпечить приємне відчуття свіжості без ризику сильних поривів. Ймовірність опадів залишається низькою, вологість повітря 44-88%.

Схід сонця відбудеться о 05:28, а захід — о 21:06, даруючи Івано-Франківську довгий та світлий день. Така погода ідеально підходить для прогулянок парками, відвідування історичних пам’яток міста або просто насолоди часом на свіжому повітрі.

Народний прогноз погоди: Якщо у цей день буде дощ – грибів буде багато. Була у цей день традиція пекти пироги для пригощання мандрівників і бідних. У цей час лопаються бруньки у лісової шипшини. Починають цвісти ранні іриси.

Читайте також: Вечірня панорама Карпат: коли гори шепочуть історії

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Артем Барабаш

Нагору