Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Майбутній холостяк приїде до Франківська

27 травня в місті відбудеться зустріч з ветераном, письменником, ведучим “Відвал ніг або All інклюзив” та головним героєм проєкту “Холостяк” Олександром Тереном. Де, коли і як потрапити? 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на фейсбук-сторінку “Теплого міста”.

Під час зустрічі Наталка Найда та Олександр Терен будуть обговорювати питання інклюзивності міст, а також колишній військовий презентує свій автобіографічний роман “Історія впертого чоловіка”.

До слова, Олександр є засновником та ведучим ютуб-проєкту “Відвал ніг або All інклюзив”, який покликаний звернути увагу як суспільства, так і влади на питання інклюзивності в українських містах.

Терен вже проінспектував Львів, Дніпро, Київ, Вінницю, “Буковель” та “Superhumans” центр. Своїх гостей чоловік садить в крісла колісні й вони разом долають бар’єри, з якими стикають маломобільні люди чи не щодня.

Зірковими гостями за цей час стали: співак Дантес, солістка “Kazka” Олександра Заріцька, Маша Єфросиніна, блогер Влад Хільченко, комік Василь Байдак та директорка центру “Superhumans” Ольга Руднєва.

Також Олександр приголомшив фанаток, повідомивши про участь в проєкті “Холостяк”. Лишень за першу добу прийому заявок на участь у боротьбі за серце ветерана дівчата обвалили сайт СТБ, про що написали на сторінці проєкту в Instagram:

Ваші анкети падають кожні 2 хвилини🔥 Ви обвалили нам сайт на 13 хвилин 🙈 Лише за першу добу Холостяку надійшло БІЛЬШЕ 500 анкет, і вони продовжують і продовжують поступати!“.

Отож, як зустрітися з Олександром Тереном у Франківську?

Для початку потрібно зареєструватися за посиланням.

Де: Urban Space 100, на вулиці Михайла Грушевського, 19. 

Коли: о 27 травня о 18:00. 

Вхід: вільний за реєстрацією вище. 

Читати також: Прикарпатців кличуть на велозмагання з крос-кантрі: анонс

Фото взято зі сторінки проєкту в Інстаграмі.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору